[Pomoc] ID auta?

Započeo [nV]Zuba_Willson, Januar 04, 2013, 00:29:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:EGRP
Detaljan opis problema:Ja udjem u Rancher dzip od FBI pise ne znate da vozite avion/heli napustili ste ovo vozilo? U cemu je problem i kako da rijesim? Hvala
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: [BU]Zuba_Corleone poslato Januar 04, 2013, 00:29:19 PRE PODNE
Detaljan opis problema:Ja udjem u Rancher dzip od FBI pise ne znate da vozite avion/heli napustili ste ovo vozilo? U cemu je problem i kako da rijesim? Hvala

Nesto si cackao oko vozila,vjerovatno si stavio umjesto nekog helica da bude dzip taj..
e ovako:
provjeri id fbi vozila a zatim idi pod IsAPlane ili nesto slicno i ukoliko vidis taj id dzipa tu u "IsAPlane" obrisi taj ID...

Citat: STREETBOY poslato Januar 04, 2013, 00:36:39 PRE PODNE
Citat: [BU]Zuba_Corleone poslato Januar 04, 2013, 00:29:19 PRE PODNE

Nesto si cackao oko vozila,vjerovatno si stavio umjesto nekog helica da bude dzip taj..
e ovako:
provjeri id fbi vozila a zatim idi pod IsAPlane ili nesto slicno i ukoliko vidis taj id dzipa tu u "IsAPlane" obrisi taj ID...

Upravo sam skinuo mod i krenuo bugove rjesavati, i na taj sam naletio, hvala sad cu pokusati.

Je li to ovaj dio skripte?
public IsAPlane(carid)
{
   if(carid == 21 || carid == 22 || carid == 23 || carid == 24 || carid == 36 || carid == 53 || carid == 54 || carid == 55 || carid == 65 || carid == 66 || carid == 67 || carid == 79 || carid == 88 || carid == 89 || carid == 92 || carid == 112 || carid == 151 || carid == 276 || carid == 334 || carid == 95)
   {
      return 1;
   }
   return 0;
}
Poslednja Izmena: Januar 04, 2013, 00:44:39 PRE PODNE od [BU]Zuba_Corleone

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ali mi nema tog ID tj. od bilo kojeg ID auta od fbi  :'( :'(

Streetboy

*

Citat: [BU]Zuba_Corleone poslato Januar 04, 2013, 00:49:23 PRE PODNE

Ajde prebroj od pocetka vozila u skripti pa mi reci koje je po redu to vozilo od fbi...

Citat: STREETBOY poslato Januar 04, 2013, 00:54:26 PRE PODNE
Citat: [BU]Zuba_Corleone poslato Januar 04, 2013, 00:49:23 PRE PODNE

Ajde prebroj od pocetka vozila u skripti pa mi reci koje je po redu to vozilo od fbi...

Ako mislis na FBI auta IDove po redu ide ovako: 497,497,490,490,490,490,490,528,560,560,560,421,421. Eto

Blaeks

*

Madmen

Streetboy

*

Nisam mislio na id vozila nego mi reci od prvog addstaticvehicle koje je po redu to od fbi?

Blaeks

*

Madmen

Citat: STREETBOY poslato Januar 04, 2013, 00:59:21 PRE PODNE
Nisam mislio na id vozila nego mi reci od prvog addstaticvehicle koje je po redu to od fbi?
kada se vozila mesaju, ili se setis sta si zadnje radio pa ispravis, ili dodajes izpocetka

Citat: STREETBOY poslato Januar 04, 2013, 00:59:21 PRE PODNE

2. Po redu ako mislis na to :D
Prvo idu od PD pa onda od FBI

Streetboy

*

Ne mora da znaci da se mijesaju vozila,evo primjera koji sam ja imao:
vozilo je bilo 497(helic) i ja sam umjesto toga stavio id 522 i naravno pisalo je ovo sto je on rekao.

Citat: STREETBOY poslato Januar 04, 2013, 01:04:21 PRE PODNE
Ne mora da znaci da se mijesaju vozila,evo primjera koji sam ja imao:
vozilo je bilo 497(helic) i ja sam umjesto toga stavio id 522 i naravno pisalo je ovo sto je on rekao.

2. Po redu ako mislis na to :D
Prvo idu od PD pa onda od FBI

Si ti Filip Zubic? xD :) Brate sjebo si ID,veoma sjebana stvar..
prst prst u cupi,prst prst u anus

Streetboy

*

Nikako da shvatis sta hocu da ti kazem..aj mi reci koliko je vozila u pd i koliko u fbi?