Graficka skola u zg

Započeo [LB]Weite.psd, Maj 11, 2010, 17:31:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Strukovna škola!! Poslje neš ti bar piše u knjižici a poslje gimnazije moš se j*bat.

Citat: Nik Delgad poslato Maj 11, 2010, 22:08:51 POSLE PODNE
Strukovna škola!! Poslje neš ti bar piše u knjižici a poslje gimnazije moš se j*bat.

potpis

kad zavrsis gimnaziju nemozes nigdi radit, nisi nista ako ne zavrsis fakultet, a ko zna oces i zavrsit kakvo je sranje u drzavi pogotovo sto se tice skolovanja, a srednjom bar mozes radit i zaposlit se pa kasnije ako oces ides na fakultet..da imam mogucnost da se upisem izravno u bilo koju gimnaziju ODBIJA BI  ;D

nastoe

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Maj 11, 2010, 21:50:58 POSLE PODNE
Nema hljeba od slikarstva to je sigurno.
Neka ti to bude sporedna stvar u zivotu ako si bas zainteresovan "umjetnice" :P
To ti mislis mozda je tako u BIH ali u CRO to nije bas tako, kod nas su graficari trazeni ( BAR ZA ZAGREB ZNAM ) pogotovo Web dizajneri i Web programeri (Dobro to nije graficka)

turker_kc

Malo moj krasan kurac

za svaku cetverogodisnju skolu drzavna matura je po GIMNAZIJSKOM programu

tako da isti ti je kurac kud ides ako ne polozis maturu a najlakse ces ju polozit ako ides u gimanziju...

iYoko

Citat: [SB]Gunjac poslato Maj 11, 2010, 22:34:08 POSLE PODNE

potpis

kad zavrsis gimnaziju nemozes nigdi radit, nisi nista ako ne zavrsis fakultet, a ko zna oces i zavrsit kakvo je sranje u drzavi pogotovo sto se tice skolovanja, a srednjom bar mozes radit i zaposlit se pa kasnije ako oces ides na fakultet..da imam mogucnost da se upisem izravno u bilo koju gimnaziju ODBIJA BI  ;D
Pa ja sam i mislio na fakultet... Di ces normalno radit bez fakulteta?

iYoko

JAde reci ko ce te zaposlit bez fakulteta sa placom ~4-5k kn?
Poslednja Izmena: Maj 12, 2010, 10:25:40 PRE PODNE od [LG]iYoko

turker_kc

Citat: Napoleon poslato Maj 12, 2010, 08:02:47 PRE PODNE
ali bar imas struku

Ma imas krasan kurac, imaš struku i radis punu satnicu za minimalac, pa ako si ti zelis trgat kicmu na bausteli za 2-2.5k kuna idi i radi ko te jebe

ja cu u kancelariji igrat SAMP i ladit jaja...

oces oces
Pa ako ide u graficku sjedis za PC drkas kurac i ureÄ'ujes videje ako ides za video dizajnera

iYoko

Citat: Napoleon poslato Maj 13, 2010, 09:44:38 PRE PODNE
oces oces
Pa ako ide u graficku sjedis za PC drkas kurac i ureÄ'ujes videje ako ides za video dizajnera
Neide to bez faksa...

pa dobro i sta da se nekome ne ide na faks opet imas struku ovi iz gimnazije nemaju ni za ljeb

Pa kome se ne ide na faks ne ide u gimnaziju

I sta ces koji k*** bez faksa, nemas se danas ni s njime gdje zaposlit

Odsutan dok ne doÄ'em.

a vidim ljudi zavrsavaju po nekoliko fakulteta postaju doktori, diplomirani inzinjeri....i nerade u svojoj struci vec ciste i rade kao konobari