GF pomoc password

Započeo [IF] mariomako, Maj 07, 2010, 20:57:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo, imam jedan teski problem u vezi GF skriptu. Ovako, registrirujem se izagem od server ugasim i server i sve i kad si dam admina preko scriptfiles polje key= se izbrise znaci posle njega nema nista i oce mi se logovati sa sve lozinka. Molim vas za pomoc jel mi mnogo potrebno
hvala unapred
pozdrav, mariomako

Citat: Bloomer poslato Maj 07, 2010, 21:22:25 POSLE PODNE
nista nerazumijem
^^Makedonac :D

BTW: mariomako probaj izbrisat acc i ponovo regat

ma probao sam to i preko 100 puta ali opet se izbrise to posle key=.
a vi sta me nerazumete evo ponovo objanit, imam needitovan gf gamemod i idem register, posle ugasim server idem u scriptfiles nagem moji acc i kod pole adminlvl= upisem 1338 i nasnimam posle upalim server i kad treba da se logiram oce mi se logirat sa svaki password a prred da izmenim nesto u scriptfiles sve je ok, molim vas za pomoc jel mi mnogo treba

nastoe

Citat: °|Chris|° poslato Maj 07, 2010, 21:24:32 POSLE PODNE
nista nerazumijem

Šipi XDPa nemoj si davati admina preko scriptfiles nego se ulogiraj kao RCON i onda si daj
Poslednja Izmena: Maj 08, 2010, 15:27:28 POSLE PODNE od °|Chris|°

Funky

Citat: [LG]ExtremePower poslato Maj 08, 2010, 15:26:43 POSLE PODNE
nista nerazumijem

Å ipi XDPa nemoj si davati admina preko scriptfiles nego se ulogiraj kao RCON i onda si daj
A kako se daje tako admin?

Citat: [LG]ExtremePower poslato Maj 08, 2010, 15:26:43 POSLE PODNE
nista nerazumijem

Å ipi XDPa nemoj si davati admina preko scriptfiles nego se ulogiraj kao RCON i onda si daj
a kako je komanda jel mi mozes reci jel stvarno sam noob

pa ako je gf valjda bi trebal biti /makeadmin id lvl admina

Citat: BalkanStyle|orsat poslato Maj 08, 2010, 19:18:44 POSLE PODNE
pa ako je gf valjda bi trebal biti /makeadmin id lvl admina
jel mislis za CMD ili preko igru?

Tamo u logu sebi namestis admina 1338,a u igri onda kucas ja mislim  preko /rcona!!!?
Michael Lamont | Grove Street | B-Mich[r1]

Znam taj problem,imao sam ga i ja........
Samo sto nikad nisam uspeo da ga resim :D :D :D

Weezy

Pri otvaranju accounta sa WORDPADOM otvori vam account bas kako ga je server napravio i ocitava(svaka podatak=novi red),te kada vi tako spremite ujebe vam se prvi spremljeni podatak(KEY).

Otvaranjem accounta pomocu NOTEPADA podatke u accountu vam prekaze sve u jednom redu(Key=pass >KOCKICA< AdminLevel =lvl >KOCKICA<)e te KOCKICE inace znace NOVI RED,samim otvaranjem u NOTEPADU i mjenjanjem podataka a zatim spremanjem necete nista ujebati i trebalo bi da vam sve radi. :)

kako da dam sebi admina preko RCON-a ja sam se ulogovao sa RCON pass i sad neznam kako da dam sebi admina  :-[

Citat: Weezy poslato Maj 09, 2010, 16:33:22 POSLE PODNE
Pri otvaranju accounta sa WORDPADOM otvori vam account bas kako ga je server napravio i ocitava(svaka podatak=novi red),te kada vi tako spremite ujebe vam se prvi spremljeni podatak(KEY).

Otvaranjem accounta pomocu NOTEPADA podatke u accountu vam prekaze sve u jednom redu(Key=pass >KOCKICA< AdminLevel =lvl >KOCKICA<)e te KOCKICE inace znace NOVI RED,samim otvaranjem u NOTEPADU i mjenjanjem podataka a zatim spremanjem necete nista ujebati i trebalo bi da vam sve radi. :)
ti hoces da smenim ja ovo preko notepadu pa ja sa notepadu sam sve ovo radio a pokusao sam i sa MS word opet isti problem daj ako znate kazete neki text editor koj ne sere ovako

Jel zna neko nesto u vezi sa ovim ova tema je otvorena,ali niko neodgovara

Citat: Nedjo poslato Maj 09, 2010, 17:46:27 POSLE PODNE
Znaci imao sam neke objekte i radilo je sve, onda sam cackao nesto u skripti, nesto prevodio nesto menjao itd. i dosta objekata je nestalo.Ucitao sam onaj midostream i kontam da je do njega nesto...
Michael Lamont | Grove Street | B-Mich[r1]