[Prestavljanje] Euro Gaming RPG

Započeo Calvin, Decembar 05, 2012, 19:07:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nl mod 0% edit ubaceno par mapa i to je to...
Balkan Games RPG

Citat: STREETBOY poslato Decembar 06, 2012, 10:38:55 PRE PODNE
Kopija Balkan Games -.-
Ne lupaj,kako moze biti kopija balkan games kad ni balkan games nema svoj mod vec je ovo free nl mod..
Moze se reci da je sve ovo kopija NL-a
Tako da ne kaki.
Sretno sa serverom

Sretno sa serverom ...
Edit NL ? :D

DISARONNO ROLEPLAY || 12.8.2013 VELIKI UPDATE || 20:00
IP : 193.192.59.222:7778  [ trenutno off ]

Bravo,uzet mod s filesharea i uploadan i startan,ma prekrasno, a uz to jos dodaju u sig sliku od EG broj igraca usporedjujući s nama tj BG.

Hvala Aerox na povjerenju,sve tvoje sto si mi dao sam stavio na BG jer cijenim tvoj rad ali ovdje su ti sigurno otvorili veca vrata i odmah ti heada ponudili.
OtiÅ¡ao si s Bg-a bez najave,zadnje Å¡to si mi dao je ekreiraj za plovila za event,očito te pogodio global,ali svima je sve nazad vraćeno  - lvl i sati.

Almine,ako želiš biti head,imam ja kući jedan komp.uploadat ću Nl mod pa ću ti odmah heada i ownera dati,stvarno Aerox zar si tako nisko pao ...

No, posto ima vise ovakvih servera predviÄ'am da će ovaj trajati 2 mjeseca ali onda nemojte plakati kad se vratite da ću vam dati GM ili admina.

Nista posebno,dapače kopija već viÄ'enog.

Sami ste izabrali ....Sreću bih vam poželio ali samo mjesec dana.

Citat: Moris_Morisovic poslato Januar 24, 2013, 15:22:41 POSLE PODNE
Bravo,uzet mod s filesharea i uploadan i startan,ma prekrasno, a uz to jos dodaju u sig sliku od EG broj igraca usporedjujući s nama tj BG.

Hvala Aerox na povjerenju,sve tvoje sto si mi dao sam stavio na BG jer cijenim tvoj rad ali ovdje su ti sigurno otvorili veca vrata i odmah ti heada ponudili.
OtiÅ¡ao si s Bg-a bez najave,zadnje Å¡to si mi dao je ekreiraj za plovila za event,očito te pogodio global,ali svima je sve nazad vraćeno  - lvl i sati.

Almine,ako želiš biti head,imam ja kući jedan komp.uploadat ću Nl mod pa ću ti odmah heada i ownera dati,stvarno Aerox zar si tako nisko pao ...

No, posto ima vise ovakvih servera predviÄ'am da će ovaj trajati 2 mjeseca ali onda nemojte plakati kad se vratite da ću vam dati GM ili admina.

Svi znamo da ce tako biti :)

Citat: Cuco poslato Decembar 05, 2012, 20:56:18 POSLE PODNE
Pohvala za opis, :D mod je odlican

Mod odličan?Evo oćeš da ti sada ga dam,imaš ga na 2shared gdje hoces.. piši google : [cenzura] lights mod 2 shared..Ako žele uspjeti moraju dobiti neki bolji GM jer ako BG vrati sada imovinu i pare gotovo je jbg..

Poslednja Izmena: Januar 24, 2013, 20:17:52 POSLE PODNE od Castello

Citat: Moris_Morisovic poslato Januar 24, 2013, 15:22:41 POSLE PODNE

Potpis!