[GM] Balkan Life 1.0.1

Započeo [LOb]mistic144, Decembar 01, 2012, 16:44:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Citat: [DV] Benac poslato Decembar 11, 2012, 22:32:34 POSLE PODNE
Jel ti mozda znas, da ja ovo ime koristim jedno 3-4 godine ako ne i vise.. ?

Ne neznam
Poslednja Izmena: Decembar 13, 2012, 15:18:17 POSLE PODNE od mistic144
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Meni vrlo dobar mod,svaka cast za edit..
NEW NEW NEW

Team Fortress od sada i na SA:MP-u!!!
Dodite i zabavite se!

IP: 62.210.122.191:7789

Citat: Rossâ,,¢ =] poslato Januar 06, 2013, 23:08:10 POSLE PODNE
Meni vrlo dobar mod,svaka cast za edit..

Hvala

Pola vas ovaj mod nije skinulo a dajete neke ocjene, samo radi postova...

PS: Mod je dobar ima finih stvarih, ima sitnih bugova ali sve u svemu dobar 8/10

Citat: Levy poslato Januar 08, 2013, 00:28:07 PRE PODNE
Pola vas ovaj mod nije skinulo a dajete neke ocjene, samo radi postova...

PS: Mod je dobar ima finih stvarih, ima sitnih bugova ali sve u svemu dobar 8/10

Hvala

Kako napraviti kucna vozila ja stavim kucno vozilo npr. infernus spawnam ga parkiram odem relog i stvore se dva vozila,,i svako ih moze vozit.....kako da to popravim da se stvori jedno vozilo i da mogu samo ja vozit. :(

Meni na tom TX-u samo spremi ownership auta a sve ostale (motore,letjelice,plovila,bicikle) nece da spremi pa tako i koji god sam skino editovan TX, naravno i ovaj GameMod ima isti bug. Molim za pomoc. Ima li ko resenje zato

Nije lose, samo mi se spawn ne svidja  ;) Vidim vecina servera koristi ovaj spawn, ali gj 9/10 :D

Citat: [SPG] Stelioz poslato Januar 10, 2013, 22:40:03 POSLE PODNE
Nije lose, samo mi se spawn ne svidja  ;) Vidim vecina servera koristi ovaj spawn, ali gj 9/10 :D

Hvala

kako popraviti kucna vozila da se poslje reloga nespawnaju dva moze neko pomoc  :'( da nema toga mod bi bio 10/10 ;D
Poslednja Izmena: Januar 19, 2013, 00:46:34 PRE PODNE od ilija90