[Pomoc] Nece da mi Compilira?

Započeo Maksi, Novembar 20, 2012, 12:12:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ne znam ime pise samo kada sam skinuo pise MOD
Detaljan opis problema:E pa ovako u pawno kada udjem sta god uradim prepravim i da bi se to sacuvalo i bilo tako da bi testirao na kucnom serveru moram prvo Compile,ali kad uradim sve i na kraju kliknem na Compile izbaci mi ovaj tekst:Unable to execute Compiler jel treba nesto dodatno da skinem ili sta u cemu je problem zna li neko?
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):evo i slika kako to izgleda : http://www.zaslike.com/viewer.php?file=q45orrcsa96bs44sj7p.jpg

Probaj instalirati NET Framework 2.0....kod mene je isto to bilo pa sam instalirao ovo..

Instalirao sam to i sada mi kad idem Compile opet onako ne pise nista ne izbacuje nikakvu gresku al stoji onako nista ne izbacuje i odjednom samo pise to Compile da je u Not Respoding i tako stoji stoji dok ne restartujem komp il dok ne izadjem na CTRL+ALT+DELETE...Moze pomoc koji god mod da idem tako isto?

Kakvu Particiju?Ne razumem mozes li da mi pojasnis molim te?

Uradio sam skontao,prebacio u drugu particiju,ali opet isti problem nece ne razumem molim vas pomoc HITNOO

Citat: gan97 poslato Novembar 22, 2012, 10:19:18 PRE PODNE
Uradio sam skontao,prebacio u drugu particiju,ali opet isti problem nece ne razumem molim vas pomoc HITNOO
Instaliraj Net Framework, ili ako ti i to ne uspe, reinstaliraj windows na sedmicu...

Imam Net Framework 2.0 tako mi je ikac rekao ovaj gore,a na Windows XP ne moze to mora sedmica?