[TUT] SA:MP Crach M.v. c++ eror

Započeo Danijel@, Novembar 19, 2012, 18:21:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Uglavnom, ova vrsta pogreÅ¡ke može biti uzrokovana  za dva faktora,stavio sam ovaj tutorial,jel vidim da se viÅ¡e vas buni radi ,tog erora,pa eto..

1.Runtime komponente Visual C + + oznake nedostaju.
2.Software problem.

Ako je problem uzrokovan # 1, možete instalirati runtime komponente Visual C + + oznake kako bi riješili problem.

Microsoft Visual C + + 2008 Redistributable Package (x86)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF&displaylang=en

Ako se  problem i dalje pojavljuje nakon instalacije iznad paketa, problem bi trebao biti softver. Ja predlažem da se čisti boot provjeri da li je problem softverski paket. Ako ne, joÅ¡ uvijek se preporučuje za rjeÅ¡avanje problema s proizvoÄ'ačem. Hvala na razumijevanju.

Radi Vaše udobnosti:

Očistite vizualizaciju!
=============================
1. Kliknite Start, upišite "msconfig" (bez navodnika) u search bar i pritisnite "Enter" kako bi pokrenuli System Configuration Utility.
2. Kliknite na "Usluge" karticu, provjerite "Sakrij sve Microsoftove servise" okvir i kliknite na "Onemogući sve" (ako to nije sve).
3. Kliknite na "Startup" tab, kliknite na "Onemogući sve" i kliknite na "OK".
4. Ponovno pokrenite računalo i testirati problem.

Napomena: Clean Boot je rješavanje problema. Ako neki programi nisu onemogućeni, možemo ih ponovno omogućiti kasnije. Ako vidite System Configuration Utility, provjerite okvir "Ne prikazuj ovu poruku", a zatim kliknite na "OK".

Molimo pratiti sustav u čistom Boot . Ako se problem ne dogodi, to ukazuje na to da problem vezan uz jednu prijavu ili uslugu smo onemogućen. Možete koristiti msconfig alat opet ponovno omogućiti osobama s invaliditetom točki prvoj po jedan kako bi saznali gresku.

Nadam se da to pomaže,mnogi od vas neće shvatiti ovo,ali probajte shvatiti..

Oprostite radi znakova sa kvacicom naucen sam..
Registriran 19.11.2012 17.47 .

Moj Oglas:
Ubacujem gamemod u servere,slazem i pomazem razno raznima oko foruma,slazem forume tj,kategoije,te mnogima odzavam forume!
Ne mapam,ne skriptam samo se bavim SMF-om!

Slazem forum rankove sa uzvratom admina ili s moda!  Ostalo u PM

Odlican tut,samo ti predlazem da napises "Nisam odgovoran ni za sta sto uradite ovim tutorijalom!!" i to crvenom bojom,da ako pojebu nesto u msconfig ne mogu da krive tebe :)
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Hvala ,na komentarima,uostalom cu jos nadodati par vaznih tutorijala...Vezanih za SA:MP ,te za MTA..
Registriran 19.11.2012 17.47 .

Moj Oglas:
Ubacujem gamemod u servere,slazem i pomazem razno raznima oko foruma,slazem forume tj,kategoije,te mnogima odzavam forume!
Ne mapam,ne skriptam samo se bavim SMF-om!

Slazem forum rankove sa uzvratom admina ili s moda!  Ostalo u PM