[PREDSTAVLJANJE] Danijel@

Započeo Danijel@, Novembar 19, 2012, 18:02:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Danijel Furjan
-Gde zivite i gde ste rodjeni :ZAGREB / OKEÅ INEC
-Koliko imate godina :20
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :    Znam odavno,ali bio sam odsutan par puta,radim pa takoreć,viÅ¡e me ni nezanima SA:MP,ali eto da dodjem malo,nazad odlucio sam,dok sam na godisnjem pa da vidim kako kod vas i tako,malo da vidim kome sta treba i sl..
-Vase misljenje o forumu :  Ahh dobar je,i oduvjek je bio dobar,samo kada bi se popravilo,na ponasanju,tojest smanjiti spamove,bahatost,te cenzurirati,malo u vise detalja psovke,neke smajlice,i slicno,i da se malo doradi na uredjenju kategorija,i malo smanji kopiranja,gamemodova,te da se malo uredi kategorija,Gamemodovi,i FS,SF,jel vidim da ima punoo,istih Gamemodova,a trebalo bi da se napravi,od A-Z,i da bude pravilno,jel ovako sve isti GM,ovi,da neduljim,nije vas briga moje misljenje,ali samo sam izrazio,i odgovorio na pitanje,o misljenu...

-Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera) :   Neigram već 3 godine.
-Koliko dugo igrate SA:MP :  jedno ,kada bi se spojilo sa ovom godinom ,ahh jedno 4
-Da li Skriptate ili Mapate:   Radim sve od toga,ali vise se neopustam u tosamo kad ,kad pomognem nekome,oko nekog detaljcica i slicno.....
Registriran 19.11.2012 17.47 .

Moj Oglas:
Ubacujem gamemod u servere,slazem i pomazem razno raznima oko foruma,slazem forume tj,kategoije,te mnogima odzavam forume!
Ne mapam,ne skriptam samo se bavim SMF-om!

Slazem forum rankove sa uzvratom admina ili s moda!  Ostalo u PM

dobrodosao

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling