Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ryan_Wolf poslato Januar 22, 2013, 23:27:22 POSLE PODNE
Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 22, 2013, 11:08:14 PRE PODNE
Sta mislite o ovome

CitatIako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi
U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima.

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.

Sta em boli briga imam XBOX 360,Playstation 3,Nintendo WII,PSP,Iphone 4 i sta jos sve ne a novci za igru su mi najmanji problem

Dečija posla.

Citat: Ryan_Wolf poslato Januar 22, 2013, 23:27:22 POSLE PODNE
Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 22, 2013, 11:08:14 PRE PODNE
Sta mislite o ovome

CitatIako je Rockstar nadolazeći Grand Theft Auto najavio samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, javljaju se prve naznake da bi se igra mogla pojaviti i na PC platformi
U travnju 2008. godine na tržištu se pojavio Grand Theft Auto IV, no samo na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama. Krajem iste godine u igri su napokon mogli uživati i vlasnici PC platforme. U tome nažalost mnogi na kraju ipak nisu previše uživali s obzirom da je port bio užasno optimiziran i gotovo neigriv onima bez vrhunskih konfiguracija.

Nešto slično moglo bi se dogoditi i ove godine s nadolazećim Grand Theft Autom V. Naime, igra je zasad službeno najavljena samo za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu, a iz Rockstara su samo spomenuli da još uvijek razmišljaju o verzijama za PC i Wii U.

Ipak, stvar je možda manje neizvjesna nego što mislimo. Naime, francuski, britanski i američki Amazon shopovi jučer su naznačili dolazak PC verzije, a upravo je Amazon najčešće vrlo vjerodostojan izvor putem kojega često saznajemo informacije o novim izdanjima.

Iako možemo očekivati da će PC verzija kasniti mjesecima, ovo su ipak naznake dobrih vijesti a očekujemo i službeno očitovanje iz Rockstara.

Sta em boli briga imam XBOX 360,Playstation 3,Nintendo WII,PSP,Iphone 4 i sta jos sve ne a novci za igru su mi najmanji problem

Sta sad?! Sad si faca neka?

Boli mene kurac da li cu da imam sve to , drugovi me vole i bez mnogo para i iphone-a...

Citat: STREETBOY poslato Januar 23, 2013, 11:00:29 PRE PODNE
Citat: Wiggani poslato Januar 23, 2013, 05:30:47 PRE PODNE
Ja ne bi ni otvaraio server,bacanje para i vremena..

Jeste bacanje para,ali makar imas kad oces da se zabavis.I naravno uradis dobar gm,dobar VIP sistem i kada doniraju mozes biti na nuli tj. kao da nisi davao pare :)
Ali mogucnosti stici do toga je 30% od 100..
Tako da moze biti i gubljenje vremena.
A mozes se zabaviti i sa drugim igricama ili na drugim serverima
Poslednja Izmena: Januar 23, 2013, 13:40:09 POSLE PODNE od Wiggani

...Neno...

meni kad je do otvaranja servera samo karikea zovem "ocel bit ista od rpfa" i odma uplacuje sve  :D :D

Ma ja odusto od bacanja para za samp, hehe sada bacam za CS :D, fino skriptas, nadjes nekog lika kazes mu da cete biti zajedno vlasnici servera i postenski ga ogulis  :-*

vozdra ljudi, nakon par mjeseci odsutnosti sa SAMP-a vratio sam se :*
inace kako vi ?

Zasto bi uopce otvaranje samp servera bilo bacanje novca?

Ako ste odgovorna i profesionalna zajednica, imate u svojem timu sve sta vam treba ( Head admine, Scriptere, Mapere, Web dizajnere, PS Mastere ) i ako svi znaju svoj poso raditi kak spada, ako odaberete i napraviti mod od 0 te unikatne stvari sa konstantnim updejtovima, igraca ce biti, ali nemozete na podrucju LS,SF,LV ocekivati na otvaranju 100/100.

Te ako se dokazate kao zajednica, doci ce jos vise igraca a i samim time donacije na zajednicu pomocu kojih uplacujes za server host. Investicija ti je 300-400kn na pocetku za web host i game host, a kasnije ako krene kako spada sve si to cak i povratis.

zato sto ako ti krene sa serverom, mnogo se istripujes, mislis da si uspeo u zivotu, misli da imas sve,a u stvari nemas nista, samo virtuelni uspeh koji ti u zivotu nece nista pomoci

Citat: Blaeks poslato Januar 23, 2013, 14:39:26 POSLE PODNE
zato sto ako ti krene sa serverom, mnogo se istripujes, mislis da si uspeo u zivotu, misli da imas sve,a u stvari nemas nista, samo virtuelni uspeh koji ti u zivotu nece nista pomoci

Ako imas 19god + i otvaras server, otvaras ga iz potpuno drugih razloga a ne kao klinci od 12-15god. da bi bil bog i batina gore. Malo razmisli sta sam ti mislio ovim postom reci.

nema to veze sa godinama, sad si sam sebe pljunuo u facu, ako covek/momak ima +19 god, sta on trazi za kompjuterom i zasta ce njemu server? on je u najboljim godinama, nek zivi, a ne da provodi takve godine na igrici

Citat: ...Neno... poslato Januar 23, 2013, 13:42:04 POSLE PODNE
meni kad je do otvaranja servera samo karikea zovem "ocel bit ista od rpfa" i odma uplacuje sve  :D :D
idi uči mapat.. jer ja neželim propadat kroz mapu kad testiram(gledam) tvoje mape!!!

Citat: Blaeks poslato Januar 23, 2013, 14:42:40 POSLE PODNE
nema to veze sa godinama, sad si sam sebe pljunuo u facu, ako covek/momak ima +19 god, sta on trazi za kompjuterom i zasta ce njemu server? on je u najboljim godinama, nek zivi, a ne da provodi takve godine na igrici
možda si nekad čuo za riječ(2) "slobodno vrijeme" uostalom zaÅ¡to bi netko morao igrat, tj. onako kako si ti sad izjavio 24/7  a može se uć i na pola sata :)
btw imam 21. god. stignem i war bacit na cod-u i pogledat par samp servera i pregledat tonu drugih stvari na kompu(net-u) i Å¡ta mi fali sem Å¡to sam malo lud?  :D

malo lud, sa tim bi se složio..  :D

eto kad neno mapa u sampu je moguće ono u Å¡to developeri istog nebi povjerovali  :D

Meni moja pluca traze da se naduvamm , ali vutre nema nigde sad sam rasejan!! A vutre nemaaa a vutre nemaaa a vutre nemaaa da se naduvam :D Ceo dan u skolu smo pevali ovo  :D