Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

To odbijen cc .. ja od toga nisam nista razumio, ali et.

kad ce 3 svjetski rat?
kad clanovi foruma saznaju ko im je dao losu karmu :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Pa dje' ste raja? 

Odlučio sam da se vratim samp-u, forumu, igranju i naravno skriptanju... Vidim ima dosta novih faca, tj. nickova. Ima li moje stare raje gdje ? 

:-* 
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 13, 2013, 17:40:42 POSLE PODNE
Pa dje' ste raja? 

Odlučio sam da se vratim samp-u, forumu, igranju i naravno skriptanju... Vidim ima dosta novih faca, tj. nickova. Ima li moje stare raje gdje ? 

aaaaaaaaaa

WAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Poslednja Izmena: Januar 13, 2013, 17:41:39 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 13, 2013, 17:41:18 POSLE PODNE
aaaaaaaaaa

Pa dje si Gotti  :D  Å ta to tako sporo napredujeÅ¡, koliko me nije bilo, trebao si do sad Co-Admin biti, da moju bivÅ¡u poziciju  preuzmeÅ¡  :D
Poslednja Izmena: Januar 13, 2013, 17:44:35 POSLE PODNE od мσмαк. ^ [5].
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 13, 2013, 17:44:08 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Januar 13, 2013, 17:41:18 POSLE PODNE
aaaaaaaaaa

Pa dje si Gotti  :D  Å ta to tako sporo napredujeÅ¡, koliko me nije bilo, trebao si do sad Co-Admin biti, da moju bivÅ¡u poziciju  preuzmeÅ¡  :D

jbg Neno bot bio aktivniji i preteko me nance mu ga :D
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti zaboravio si p : :o kod wazaaaaaa xD

Vidim dosta novih servera, update-a itd...  Vjerovatno ću sa haverom opet počet raditi na Balkan Paradise-u, ako se neko sjeća Å¡to smo trebali otvorit, pa naletili na neke probleme....  Da ga već jednom dovrÅ¡imo i otvorimo  :)
..   

...Neno...

Vratio se MOMAKKKKKKKK,SAD JE GOTTI OPET CURA  :D :D :D :D :D

DJESI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D :D :-*

Kako da nema nekog od stare raje,Tixor,Gotti,JA POSEBNO  :P ,Stexi,Joey,EP (ponekad uleti) kao i BloodMaster  :-X :D
Poslednja Izmena: Januar 13, 2013, 19:44:13 POSLE PODNE od ...Neno...

Ko je taj BloodMaster....

Citat: мσмαк. ^ [5]. poslato Januar 13, 2013, 17:40:42 POSLE PODNE
Pa dje' ste raja? 

NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

...Neno...

Blodicu,suti  :D
nemoj da postam slike kad si se uvaljivo muskarcima na server for pilots  :D :D

Svim Pravoslavcima srecna nova godina!!!

...Neno...

Srecna svima Srpska nova godina,da je docekamo jos mnogo,mnogo puta :) <3