Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Večer svima! Kako vam izgleda moj sig? :)
<3 BG <3

Citat: вяσωη. «3 ѕ.α «3 poslato Novembar 28, 2012, 06:51:12 PRE PODNE
Dobro jutro drugovi  ;D sta se radi

a evo ništa sad ujutro.Popodne nemam školu jer u 5 imam utakmicu :)

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

otklonili smo probleme sa databasom, forum ponovno funkconira normalno...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ja odem na SAMP slike i video i izbaci "Greška u bazi podataka" ..

Citat: [VG]SpawneR ^.- poslato Novembar 28, 2012, 15:06:41 POSLE PODNE
Koj vi?   :D
mi- grupa programera koji se bave otklanjanjem problema sa web stranicama itd...

xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Adin Tagic poslato Novembar 28, 2012, 17:43:08 POSLE PODNE
jel treba nekome skripter?
meni treba :)
Citat: [BACK]âˆ,αηιεâ,," zεяσ poslato Novembar 28, 2012, 17:50:53 POSLE PODNE
Jooj..

Citiram:
Rećenice tipa "LOL", "OMG", "OMFG", "ROFL", "LMAO", "xD", .. i ostali:
(Na početak)
U post je zabranjeno stavljati SAMO rećenice tipa "LOL", "OMG", "OMFG", "ROFL", "LMAO", "xD", .. i ostale. Ako je vaš post veći, onda te rećenice nisu problem. Ukoliko vidite da netko ne poštuje ovo pravilo, onda Vas molimo da to odma prijavite Administratoru / Super Moderatoru koristeči "Prijaviti moderatoru" link u postu kojeg želite prijaviti.

Ukoliko si od onih koji zele znati vise , procitaj : http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=7045.0

Hvala i pozdrav

Citat: Adin Tagic poslato Novembar 28, 2012, 18:19:38 POSLE PODNE
javi mi se na pm send svoj fb i informacije.
nemam fb  jel moze ask.fm?

Nije me bilo dva dana na forumu i sve više retardiranih postova. O.o