Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [DV] Vegas. poslato Novembar 25, 2012, 19:51:14 POSLE PODNE
Imam pitanje...

Imam jednu unikatnu ideju a to je - "Poslovni prostori". O čemu ja XD? To bi nešto bilo slično bizovima, igrač kupi i može da bira šta će da otvori, kafić, restoran, prodavnicu itd.. Ili da uradim klasičan biz sistem?
Poslovni prostori ;)

Citat: [DV] Vegas. poslato Novembar 25, 2012, 19:51:14 POSLE PODNE
Imam pitanje...

Imam jednu unikatnu ideju a to je - "Poslovni prostori". O čemu ja XD? To bi nešto bilo slično bizovima, igrač kupi i može da bira šta će da otvori, kafić, restoran, prodavnicu itd.. Ili da uradim klasičan biz sistem?
to ja nogom iskriptam daj nesto teze :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

To ti je odlicna ideja:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Krajnje vreme da krenu malo da se postuju pravila ovog podforuma, ni stariji clanovi ne postuju ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ajde na server uklonjen! RPG/DM.

Server odlican,admini jako dobri.

Vec su bila dva upadate.

Opis moda i informacijma o upadate-ima mozete vidjeti na forumu.

FORUM: http://server uklonjen!.com/index.php

IP://

Dobrodošli.
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2012, 22:16:49 POSLE PODNE od Gotti747

Citat: Ricky_Boy poslato Novembar 25, 2012, 22:13:11 POSLE PODNE
Ajde na server uklonjen! RPG/DM.

Server odlican,admini jako dobri.

Vec su bila dva upadate.

Opis moda i informacijma o upadate-ima mozete vidjeti na forumu.

FORUM: http://server uklonjen!.com/index.php

IP://
Dobrodošli.

Zabrana pisanja
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Novembar 25, 2012, 22:08:48 POSLE PODNE
Krajnje vreme da krenu malo da se postuju pravila ovog podforuma, ni stariji clanovi ne postuju ;)
pravila su za cke hahahaha :D jk
Follow me na Instagram @sixmatic

live school, lol, kako si mocan hahahahhhaa

Citat: [VG]SpawneR ^.- poslato Novembar 25, 2012, 22:52:48 POSLE PODNE
Gotii - sig (Ikac rasut u komade? )  :D

Bas tako :D

Nedim_Gun

Ljudi moji da li se vise isplati otvarati server, to me pitao jedan drugar ja mu govorim da se ne isplati vise, a on i dalje uporan :D

Nedim_Gun

Ma Za druga pitam ja mu govorim da svi serveri opadaju polako, a on navalio :D

Citat: [BG]Aerox poslato Novembar 26, 2012, 01:44:27 PRE PODNE
Ma Za druga pitam ja mu govorim da svi serveri opadaju polako, a on navalio :D
pusti ga neka otvara, mozda ga bog pogleda  :D