Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

eto meni izgleda novih razloga za baniranje.. nemojte spominjat karmu općenito na forumu.. ne da samo meni smeta nego će te dostić tu razinu da će vam netko namjerno lupat (-) bez ikakve logike. a i ispada ko žicanje.. pa i u slučaju da time postignete neÅ¡to u statistici dobit ćete minus u glavama normalnih korisnika  :)
uh ala sastavljam proste nemoguće rečenice  :D

Citat: [BG]Mayer poslato Januar 10, 2013, 23:16:45 POSLE PODNE
Citat: [BG] Markoni ' poslato Januar 10, 2013, 23:13:09 POSLE PODNE
Ma nemoj, ti si nasa BS pametnica. :P ;D

Nabaci + ^^

Eto ti ga  :-* I pozdravi mi normalne ljude sa BG-a (Morisa, Ninu), a kad stignes do Matea odi do njega i /piss (popisaj) ga.  ;)

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 10, 2013, 23:20:44 POSLE PODNE
uh ala sastavljam proste nemoguće rečenice  :D

To je sve sto sam razumio.  8)

E vazda karike poeticar:D "Respect cannot be learned, it can only be earned"

...Neno...

Kako je karike krenuo uskoro ce prosiriti civilizaciju u neku drugu galaksiju.  :D

de nek neno političar iznese svoje miÅ¡ljenje  :D

Ih da imam postova sad bi ja neni karmu u - ali jbg nemam :D

...Neno...

Citat: ...Neno... poslato Januar 11, 2013, 00:25:50 PRE PODNE
-4 mi karma ??

ubicu vas  :D

bedak.. :D evo ti - :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

vidi ovog.. uÄ'e jednom mjesečno i odma probleme pravi  :D

...Neno...

e eto i tebi - gotaro  :D
nemoj da te banam  8) :D

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 11, 2013, 00:35:12 PRE PODNE
vidi ovog.. uÄ'e jednom mjesečno i odma probleme pravi  :D

tu sam ja uvek svaki dan samo ne komentarisem nego posmatram i intervenisem :D