Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja se nisam ni prijavljivao .. Radim BG , wiki ne treba mi vise obaveza  :D

Citat: .::Petar::. poslato Januar 24, 2013, 17:44:31 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Januar 23, 2013, 21:53:27 POSLE PODNE
Potreban maper :P Server stize u martu najverovatnije :P

pazi ovako mogu ti izmapat organizacije dakle sve org baze koje zelis ti mi samo posaljes sliku gde zelis da bude i kazes mi jel hoces da ima kapiju,da u nju niko ne moze uci ako nije clan od org i ja ti to sve izmapam za 1000 DINARA PRISTAJES i plus cu ti mapati sitne stvari za srw poput neke zgrate ili tako necega dakle ti mi uplatis na ziro racun pare ja ti izmapam najdalje do srede?

na PM sam ovo dobio  :D :D :D :D

Citat: SpawneR. poslato Januar 24, 2013, 17:57:05 POSLE PODNE

pazi ovako mogu ti izmapat organizacije dakle sve org baze koje zelis ti mi samo posaljes sliku gde zelis da bude i kazes mi jel hoces da ima kapiju,da u nju niko ne moze uci ako nije clan od org i ja ti to sve izmapam za 1000 DINARA PRISTAJES i plus cu ti mapati sitne stvari za srw poput neke zgrate ili tako necega dakle ti mi uplatis na ziro racun pare ja ti izmapam najdalje do srede?

Ahhahhahaha uplati mu vidi se da je dobar ahahahaha :DD

Citat: STREETBOY poslato Januar 24, 2013, 18:12:33 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Januar 24, 2013, 17:57:05 POSLE PODNE

Ahhahhahaha uplati mu vidi se da je dobar ahahahaha :DD
Ufff to mora da je neki mapper koji je izmislio definicju Map , Dizajn xD
Citat: Blaeks poslato Januar 24, 2013, 17:15:17 POSLE PODNE
Citat: IcE' a.k.a Matthew poslato Januar 24, 2013, 17:08:36 POSLE PODNE
e jbg brate ja s epriavljuejm 7 put i nikad da dobijem :P
ne verujem da ces i sada dobiti, nemoj shvatiti ovo kao uvredu ili ponizavanje, ali prijavo se paradox(joey) a on je zaista iskusan skripter
Opet si me uvrijedio -.-
Poslednja Izmena: Januar 24, 2013, 18:49:06 POSLE PODNE od IcE' a.k.a Matthew

Mozel netko poslat mi link od moda sto je netko pravio za svoj server auto neko i editovao ga
Izvinite ako ne smijem ovdje postat, ali treba mi :D

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

Citat: Phon31x poslato Januar 24, 2013, 20:03:55 POSLE PODNE
Mozel netko poslat mi link od moda sto je netko pravio za svoj server auto neko i editovao ga
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=51227.0 :p Pasa :D

Citat: маÑ,Ñ,Неω· poslato Januar 24, 2013, 20:06:35 POSLE PODNE
Citat: Phon31x poslato Januar 24, 2013, 20:03:55 POSLE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=51227.0 :p Pasa :D
Car :D <3

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

Momci posto planiram da pocnem sa skriptanjem i pravim mod od pocetka da li bi bolje bilo da skinem sa sa-mp.com onaj windows server pa da nastavim na njemu praviti te stvari ili? :)

Ako si pocetni nemoj raditi od 0 uz mi neki drugi mod (Ravens , GTA:RP ... ) :D ako treba pomoc samo salji na PM sve cu ti pomagati :)

Citat: маÑ,Ñ,Неω· poslato Januar 24, 2013, 20:42:05 POSLE PODNE
Ako si pocetni nemoj raditi od 0 uz mi neki drugi mod (Ravens , GTA:RP ... ) :D ako treba pomoc samo salji na PM sve cu ti pomagati :)

STA PRICAS DETE BLAGO?!

Da pocni od 0 i prati tutorijale :) Sve sto nije jasno pitaj nas u temi "Razgovor o PAWN skitpanju" :)

Zasto sam ti reko da ne slusas ovog , zato sto ti modovi koriste zastarele stvar ikao sto su dini i strcmp :) To je kao kad bi ubacio touh screen na Nokiu 3310... Znaci nikako ! Svaki mod na ovom forumu ti je glup upravo sto je dini + strcmp :)

Pa di ce editat neki mod ako uci skriptat nece tako nikad jer mu je sve gotovo napravljeno..

Prouci samp wiki stranicu i lagano od 0 radi i sve ce bit super ;)

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Ojj ove prijave za moderatora nece do sutra :D

Citat: xSpirit poslato Januar 24, 2013, 20:59:26 POSLE PODNE
Pa di ce editat neki mod ako uci skriptat nece tako nikad jer mu je sve gotovo napravljeno..

Prouci samp wiki stranicu i lagano od 0 radi i sve ce bit super ;)

Citat: Ryan_Wolf poslato Januar 24, 2013, 21:02:04 POSLE PODNE
Citat: Marco Ottaviano poslato Januar 24, 2013, 20:41:08 POSLE PODNE
Momci posto planiram da pocnem sa skriptanjem i pravim mod od pocetka da li bi bolje bilo da skinem sa sa-mp.com onaj windows server pa da nastavim na njemu praviti te stvari ili? :)

Od 0 ti je najbole prati tutoriale i samp forumu iams puno toga i na wki stranici ak trebas help ja cu ti pomoc

To sam mu vec reko :) Papagaji moji najdrazi  :-*

Ko pusi ZDRAVLJE RUSI!! Ko vutru duva ZMAJ GA CUVA!

Citat: Titov Pionir poslato Januar 24, 2013, 21:20:11 POSLE PODNE
A gde je pecat?

Taj klip je sniman u Nisu :) A ja zivim u Nisu :P To je snimano nekoliko ulica od moje xD Radnici nisa nemaju pecat!Radnici nisa nemaju prava!  :D