Kutak za kladionicare

Započeo turker_kc, April 29, 2010, 16:21:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: |- [M-Gun] -| poslato April 29, 2010, 18:16:09 POSLE PODNE
Auuu ja sam kladionicar u dusi jednom sam dobio 160 KM to vam je oko 650 kuna priblizno danas se nisam uspio kladit fali love xD

haha cestitam hhhhhh :D
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Odense-mitylanlland -1 (2,0)...liverpool-atl.madrid-1 (1,7)...Helsinborg-AIK 1 (1,9)....ruska 2 liga:kuban-volga novogord 1 (2,0)...Moj Listic za dns..hhh najvise sam digo 34 tisuce kuna al mie porez uzeo 5000 :-[
Popijmo jos jednu sada
pa polako krenimo
Zagreb nosi plavu boju
kad igra dinamo.
Sve bi dao vjerujte mi
za sekund sjevera,
nema noci nema dana
bez mojeg dinama.
Sa sjevera kad zagrmi
nije vazno zadnji ili prvi.

Ma kakvo klađenje bio sam se kladio i samo gubio, jebo ja to samo pare uzima i stvara ovisnost.  Znam nekad ovak iz zezancije se okladit ali inaće ovo gore ^^.
Poslednja Izmena: April 29, 2010, 19:17:37 POSLE PODNE od Nik Delgad

Dobijao i preko 500 KM al mnogo cesce gubio. Vise izgubio ukupno nego sto sam zajedno i dao i dobio >:( Zato ne vise. Dobro mozda ponekad ;D
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

turker_kc

Citat: [SS]Tony_Miller poslato April 29, 2010, 19:10:16 POSLE PODNE
Odense-mitylanlland -1 (2,0)...liverpool-atl.madrid-1 (1,7)...Helsinborg-AIK 1 (1,9)....ruska 2 liga:kuban-volga novogord 1 (2,0)...Moj Listic za dns..hhh najvise sam digo 34 tisuce kuna al mie porez uzeo 5000 :-[

Nece te :D

64'   OB Odense   0 - 2   FC Midtjylland
Poslednja Izmena: April 29, 2010, 19:24:48 POSLE PODNE od Panda

kladite se na celsi jer ce pobediti

Nisam nikad dobio vise od 5 tisuca kuna, no cak mi i nije tolko do zarade, vise mi je gust samog igranja jer to i je bit kladenja.

Bit kladenja je dobitak xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Jednom sam pogodio 14 parova i dobio 21 kunu!
Ne kladim se ,a niti ne zelim.Neki veci dobitak usvojoj kratkoj kladionicarskoj karijeri nisam ostvari,mozda 150KN.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Danas za mene dobitan dan ;)

Fulham-HSV : Oba daju gol PROSLO
Helsingborg - AIK Stockholm : 1 PROSLO
E. Gulbis - F. Volandri : 1 PROSLO
D. Ferrer - A. Murray : 1 PROSLO
I. Ljubicic - F. Lopez : 1 LJUBICIC PREDO

Da ljubicic nije predo i da je dobio digo bi 150kn ,ovako moram dizat 80kn.Al opet bolje ista nego nista ;)

Ja sam digo nekih 4300kna.Ali ne od jednom nekgo u zadnjih neki 10 dana.
Posaljes jednom liku proficu 200-400 kn i on ti kaze dojavu s velikim koeficijentom i onda ubacis na aj jedan  par nekih 300kn dobijes 1100-1200 ima dana kad ce te zeznuut to ali vise puta prode, i samo se tako od sada kladim na Dojave  8) 8)
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Ta rijec dojava za 300-500kn mi je smijesna.Salju novce likovima koje niti neznaju kako bi dobili dojavu,a dojava je njegovo cisto nagadanje sto dokazuje ovo:

Citat: [Genius]Filipo[GG] poslato April 30, 2010, 07:47:28 PRE PODNE
ima dana kad ce te zeznuut

DOJAVA NEMOZE PAST,ali to neshvaca podosta ljudi iz ovog ili onog razloga.Onaj tko namjesta utkamicu mora dat velike pare i velike pare stavlja na kladionicu i njemu sigurno nije u cilju da za dojavu sazna 90% kladionicara i da kladionice spuste kvotu do neisplativosti ili da blokiraju par pa da on pojede govno.Sto znaci da za dojavu zna eventualno par ljudi.To je moje misljenje,a vi samo saljite pare takvim likovima.Ako se ustanovi da vas vise salje pare takovim lopinama mozda se i ja bacim u te vode,ako mogu oni nagadat i dobijat pare sto nebi mogo i ja xD

Ne vjerujem da ja nagadanje, prije 3 dana sam doginuo 1200 kn igrali su Steua : Temisvar 1 pa X je trebalo biti, prvo poluvrijeme steua je dobila 1:0 onda je bilo 1:1 i ja sretan sav xD dodes 60 minuta 2:1 za steuu i onda 86 minuta 2:2 i ja sretan dobio pare i 90 minuta 3:2 i cekam i cekam poludio sam, i onda 3:3 i kraj tekme s tim da su bila 2 penala u 90min.To je tesko nagadati, i kladim se da taj lik nije nagadao nego je znao pravi rezlutat.2 puta su me samo zenzule dojave od 10, ali taj lik kaj me sje*o vise ne uzimam od njega :D
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

iYoko

Ili lik ima srece ko sam vrag, ili je neko naredio utakmicu a on sazno kako, ili je on matematicki genije... Biraj :)

turker_kc

Danas na Auxerre - Marseille igrat  :D :D