Hamachi !

Započeo r4z0r, Jun 10, 2009, 12:04:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Evo vjerovatno ste culi za Hamaci .. s tim mozete viditi frendovu ip , chatat , sendat fileove , igrat na lanu ( kako kazu ) et uglavno nesh kao msn al puno bolje i mozete biti u jednom networku koliko zelite !!

Download Hamaci ovdje : https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp

Downloadate , instalirate .. prilikom instalacije izpunite svako polje i sve lijepo procitajte da bi se mogli logovat :)

Da bi usli u Balkan SA-MP grupu potrebno je da kliknete na trokut na dnu programa , a zatim  " Join an existing network .." . Sad da bi usli u Network name kucajte : Balkan SA-MP , a u network password : script   , to je to ;D

Eto nadam se da cemo se druziti putem hamachia xD . Ugodno druzenje i Chat ! ..

Poslednja Izmena: Jun 10, 2009, 13:22:15 POSLE PODNE od [CH] яЧz0я

trajko

treba ti dati karmu za ovo xDDd

r4z0r

Sta ce mi karma .. najvaznije je da vi dodjete .. vec nas ima 11-12 .. dodjite pridruzite se grupi !! .

r4z0r

REFRESH !!

Trazim vase misljenje o ovom i javite ako ste usli unutra .

( ak sam postao ovde i postovi se ne broje dokazite se i postajte nesto  )

ovo je sooper znas kakav sam tamo xD  8)
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.

A nezz po meni je ovo glupost da se moze makar kao na kdx-u skidati filmovi i tako to!!!

I samo je jos ovo interesuje kad ti ugasis svoj komp je li i dalje se moze pristupiti Balkan SA-MP na hamachi i kad je ugasen tvoj komp!!??

ti si na mrezi samo si offline ;)

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

r4z0r

Citat: darko97 poslato Jun 21, 2009, 21:46:28 POSLE PODNE
I samo je jos ovo interesuje kad ti ugasis svoj komp je li i dalje se moze pristupiti Balkan SA-MP na hamachi i kad je ugasen tvoj komp!!??
Da ostaje jos server i mozes pristupit :)

E pa onda je dobro nego de mi nabroj sve sta se moze raditi na hamachi-u!!!i kako pravis onu dobro doslicu i sve!!!!!!