[FG] Akcija vracanja statistike

Započeo Snich, Novembar 13, 2012, 22:28:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Pozdrav za sve clanove Balkan SA:MP forum.

FactionGame Administracija se slozila da napravimo jednu akciju Vracanja Statistike sa drugih servera.

Za one koji ne znaju o cemu se radi:

Radi se o tome da prenesete svoj: level, odigrane sate i novac na nas server sa vasim urednom statistikom.
Ove tri statistike su najbitnije za vasu igru na serveru, stoga se vecinom samo one i vracaju.

Serveri s kojih vracamo statistiku:

1. CroHerze
2. Balkan Underground
3. Balkan Games
4. Balkan Ulice

Maksimalne kolicine odredjene statistike za vracanje:

1. Level (do 5lvl).
2. Novac (300k).
3. Odig. sati (u zavisnosti od levela).

- Da biste uspjesno prenijele statistiku sa servera na kojem igrate na nas server, potrebno je da komplet postupak vracanja statsa uvazavate i po pravilima postupite,
  znaci vodite racuna o otvaranju teme, o ispisivanju formulara, vas zahtjev za vracanjem statistike mora biti citko ispisan i po mogucnosti bez gramatickih gresaka.

- Za one koji su mislii prevariti Administraciju na veoma poznat nacin kradje tudjeg accounta i predstavljanja na njega, mi smo  odlucili izvest jedan nacin i tome stat u kraj.
- Potrebno je da u chat na serveru s kojeg zelite da se vasa statistika prenese, upisete 3 SPAM poruke ("Statsi za FactionGame.") i da uslikate vase statse, (pozeljno sto svijezije).

Primjer za postupak vracanja statistike (SPAM poruke):

NAPOMENA: Ukoliko Administracija primjet da se radi o pokusaju prevare na bilo koji nacin, vas zahtjev za vracanjem statistike ce biti ODBIJEN!
                  Ukoliko ne budete po pravilima otvorili temu ili po pravilima ne budete postupili za vracanje statistika, vas zahtjev za vracanjem statistike ce biti ODBIJEN!

Vracanje statistike traje do: 19.11.2012 god. (7 dana)

Vacanje statistike: CLICK HERE!

Snich

Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Novembar 13, 2012, 22:58:31 POSLE PODNE
Malo ovo trebas kod sebe u board. :D
Imam, a i ovdje sam postavio...
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2012, 23:13:13 POSLE PODNE od [FG] Snichâ„¢

Ovo mi se svidja,a ima se svidja pametno:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.