[Oprostaj] αησηумσυѕ

Započeo αησηумσυѕ, Novembar 12, 2012, 00:25:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

- Doslo je vreme da se pozdravim sa skriptanjem , balkan samp-om ... Tu je skola drugovi , drugarice , ocene itd , ali nije samo to razlog , razlog su i botarde na ovom forumu koji se prave da su pametni a nisu ... Evo nekih likova koje cu uvek pamtiti :

• [ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ - Za tebe sve najbolje , srecno sa zajednicom , super si photoshoper , "skripter" maper ... :*
• [AL]...Neno... - Super lik da uspete s tom zajednicom ;)
• Vegas - Decko je profesionalac u skriptanju uvek pomogne :)
• Ryder - Srecno sa UC-om super si lik
• â˜...dknez15â˜... - Decko je spammer nevidjeni :D Nedao bog da krene u akciju
• Maki187 - Skroz ok voli da pomogne , srecno s hostingom , ps hvala za onaj besplatan server :D
• V_More - Ti si lik do jaja zelim ti da uspes sa zajednicom , s postovanjem αησηумσÏ...Ñ• :D
• [FG] Snichâ,,¢ - Ceste smo rasprave imali ali imam dobro misljenje o tebi :)
• Poslednji Don - Dabogda imao 300 igraca kad otvoris BM .. :)
• ...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... - Super si lik i skripter i nemoj da budes naivan da te lako zavaravaju :)
• [BG]Mayer - Igrao sam jedno vreme kod vas super ste zajednica i vidi ste da ste ozbiljni i zelim vam • da uspete :)
• Adin Tagic - Puno puta si me nervirao ali sve u svemu si super lik ..
• Ne97Ca - Decko skroz okej , i da naucis da mappas :P
• |SE|Jovan Lucic - Onaj koji nikad ne odustaje :) Srecno sa serverom ;)
• UC Mark - Likcina nevidjena  ;D
• Blaeks - Profesionalac slican Vegasu :D inace opasan momak HHA :D

- Ima vas jos mnogo ali nisam vas sve popamtio uglavnom respect svima :) I da imao sam ponude za da radim za ozbiljne zajednice ali u secanju ce mi ostati samo 4 najdraze :

• Nexus Community
• Salvadore Evolution Zajednica
• United City Community
• Forgotten Town [ Moja zajednica , mozda se nastavi ali tek kasnije :) ]

- Toliko od mene ko zeli da ostanemo u kontaktu :

• Facebook : www.facebook.com/thego019

- Odlazim samo sa Balkan Sampa i ostavljam skriptanje ali nastavljam da igram na serveru Old School a mozda svratim i negde drugde :)

- S postovanjem Thiego Rodriguez or Maki Dosto
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2012, 01:10:47 PRE PODNE od [FT:RP] αησηумσυѕ

Druuzee i ti ? Sretno u RL nadam se da ces nekad navratiti na BS . Dobar si decko brate, pomogao si mi uvek kad sam nesto zatrebao , u svemu si me podrzavao , bes tebe ja nebi naucio neke osnove o Scriptanju u svemu si mi ti pomogao. Hvala ti brate moj :* Cujemo se na skype or FaceBook :*

Picka si, ni da me pozdravis :( , inace cujemo se u utorak u skoli, ne mozes tek tako da odes odavde jbt  :D

Citat: Dacho poslato Novembar 12, 2012, 00:47:35 PRE PODNE
Srecno ti u RL   
Hvala

Citat: Blaeks poslato Novembar 12, 2012, 00:56:10 PRE PODNE
Picka si, ni da me pozdravis :( , inace cujemo se u utorak u skoli, ne mozes tek tako da odes odavde jbt  :D
Ih tebe da zaboravim :) Mora da je neka greska  ;D