|SE:RP|Salvadore Evolution RolePlay ||www.se-samp.info||

Započeo Lucic | Digital Hosting, Novembar 10, 2012, 13:12:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dragi clanovi Balkan SA:MP-a.Zelim vas obavestiti  o otvaranje novog SA:MP servera.Trenutno samo je forum online Otvaranje servera ocekujemo Sledece subote nadamo se da ce svi radovi biti gotovi.Forum je dovrsen do kraja zato trazimo.Moderatore,photoshopere ukoliko ste zaintersovani mozete se obratiti Vlasniku foruma.

O serveru

Mnogi su culi za Salvadore Evolution RolePlay.Obog puta dolazi lepsi i bolji gamemod Radnja ce biti u Las Venturasu.Bice mnogo zanimljivih stavari na serveru.Ali nezelimo vam otkrivati.Uskoro ce biti Opis servera na nasem forumu tako da cete moci pogledati nas Gamemod Pre otvaranja servera.Ako se pitate zasto Las Venturas a ne Los Santos.Zato sto smo hteli da server bude drugaci od ostalih servera.Mnogo je servera sa radnjom u Los santosu.I dosli smo na ideju da otvorimo server sa radnjom u LV-U Otvaranje servera ce biti objavnjeno cim gamemod bude dovrsen...

Informacije

Forum:www.se-samp.info
TeamSpeak:176.9.23.44:10006

Poslednja Izmena: Novembar 10, 2012, 13:17:59 POSLE PODNE od |SE|Jovan Lucic

Sretno vam ali vi se svaki cas otvarate zatvarate 5 puta tako ako ne i vise i ne zna se ko je vlasnik bas ne razumijem to zbog toga nikad necete uspjet vjerujte mi:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: Davidoff poslato Novembar 11, 2012, 21:06:05 POSLE PODNE
Sretno vam ali vi se svaki cas otvarate zatvarate 5 puta tako ako ne i vise i ne zna se ko je vlasnik bas ne razumijem to zbog toga nikad necete uspjet vjerujte mi:)
Salvadore Je jednom zatvoren drugi put smo hteli da otvorimo ali videli smo da nije to to nije kao pre..Ovo je treci put kako otvaramo server Prvi put kada je otvoren rekord je bio 60 igraca.Sada znamo i verujemo da cemo uspeti jer stara ekipa se vratila i verujemo da ce ovaj server uspeti i ako je radnja u lv-u Vlasnik sam uvek bio ja i bicu :))))

Teško ćete uspijet u LV,ali za sve postoji prvi put.Sretno !

Možda baš budu imali igrača sa radnjom u LV ko zna, zavisi od moda.... sretno vam