[EX-RP]Informacije i forum

Započeo AjdiNNN, Novembar 08, 2012, 13:36:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Na nasem forumu www.explsoion-rp.com Mozete nac najnovije informacije o  gamemodu i ostalim stvarima

Takoder postoji UCP 1.0 koji je u beta verziji ako primjetite bagove Prijavite na forumu jednom od clanova Staff Teama.Domena je --> http://erp-ucp.e-fixman.com uskoro ce biti prenesen na domenu                                        ---> www.explosion.org

Test nalozi za ucp:
Obični korisnik - Ime: TestBasic Pass: test123
Banovan korisnik - Ime: TestBanned Pass: test123
Premium korisnik - Ime: TestPremium Pass: test123
Poslednja Izmena: Novembar 09, 2012, 19:44:32 POSLE PODNE od [EX-RP]Zohan No.1.map
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Ispravi kod ,kada se klikne na bilo koji deo teksta ode na zaslike.com ,na pocetku nisi otvorio [ kod IMG
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Cini mi se da ste dobar server:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Citat: Davidoff poslato Novembar 08, 2012, 16:27:06 POSLE PODNE
Cini mi se da ste dobar server:)
Hvala !

Citat: [GL]Milf-Hunter poslato Novembar 08, 2012, 23:19:37 POSLE PODNE
Nemoze mi otvorit forum..Sretno ;)

Nezanm sto tebi nemoze al ostalim moze
P.S Hvala i tebi

Poslednja Izmena: Novembar 09, 2012, 19:29:30 POSLE PODNE od [EX-RP]Zohan No.1.map
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

Citat: Dacho poslato Novembar 08, 2012, 14:40:16 POSLE PODNE
Ispravi kod ,kada se klikne na bilo koji deo teksta ode na zaslike.com ,na pocetku nisi otvorio [ kod IMG

Jel to to sto si mislio?

Citat: [BUL]...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Novembar 09, 2012, 19:29:58 POSLE PODNE
Lepo,srecno u daljem radu!

Hvala! 8)

Citat: [BG]LockeRâ,,¢ poslato Novembar 09, 2012, 19:32:14 POSLE PODNE
Lijepo..

Hvala i tebi! :D
Poslednja Izmena: Novembar 09, 2012, 19:46:41 POSLE PODNE od [EX-RP]Zohan No.1.map

Hvala svima !!
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2012, 21:21:32 POSLE PODNE od [EX-RP]Zohan No.1.map