[pomoc]minecraft

Započeo [VA]|...MihaeL...|, Novembar 05, 2012, 10:36:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, dosad sam igrao Minecraft singleplayer, al nakon 30-ak sati mi dosadi, negdje prije sam cuo da ima i multiplayer, ali sad imam par pitanja. Kakva je radnja tj. sta se radi na multiplayeru, kako ga igrati, dali postoji neki server sa balkana i DALI SE MORA IMATI PLACENA VERZIJA?
Poslednja Izmena: Novembar 07, 2012, 13:38:27 POSLE PODNE od Dude

Isto ti je kao SP..trazis sebi materijal,pravis sta hoces..mozes kupovati iteme sebi..ima dosta balkanskih servera,ja cesto udjem na gamers.ba server..on mi je nekako najbolji,idi na njihovu stranicu i imas detaljno upustvo kako instalirati i sve :)

Vidi zavisi kakav su server napravili imas building mode znaci tu nema zombija samo kopas i pravis al ako hoces bas dobro udjes na neki sto je ko SP i ides sa nekim kopate pravite zajedno

i ne treba ti nista odes onamo multiplayer i dodas server
Poslednja Izmena: Novembar 05, 2012, 12:04:27 POSLE PODNE od [AL]ShocK_

prije je bio battle-craft dobar a nije ni rebirth of balkan los ....googlaj malo za te servera po pronaÄ'i

e a ja kad se ocu povezat na server pise loading i onda kasnije mi pise End of stream i nemoze uc. jel to moram skinit drugu verziju, skinio sam neku sto kad se ubacujem pise "Start Minecraft Cracked"