Zbogom BS i SAMP

Započeo propalica2131231, Novembar 04, 2012, 21:39:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Proslo je dosta vremena na ovom forumu, jedan sam od najjaktivnijih trenutno i sigurno jedan od boljih moderatora (jel tako karike :D)
Uglavnom da pocnemo od pocetka ...

SA:MP sam otkrio 2008 godine kada sam preko prijatelja dobio GTA SA za PC (prije sam ga igrao na PS2) te mi je on pricao o nekakvom MPu za SA u sto ja nisam vjerovo ! Uskoro sam upoznao prijatelja filipa koji mi je rekao za samp i tu pocinje avantura ! Poceo sam igrati na raznim gang war serverima i TDMovima ! Prvi stalni server bio mi je The Matrix Stunting ! Nakon toga usljedili su i neki domaci, CHDM, CHFR pa i CHRP, GeForce, LB(prijatelj koji je bio adm me doveo) i jos dosta njih !
Za BS sam saznao 2010 godine ali sam se registrirao tek 2011 godine, jer prije nisam imao potrebu. Na BS sam dosao uciti o skrptanju i zelio sam otvoriti server ! Na ovom forumu imam 3 acca, ovaj, Dr.Ninex i BURN_HIMSELF. Nazalost skriptanje i serveri(samp) su mi postali kobni ! U 6. r su mi ocjene bile lose kao i u 7.r (sto je glavni razlog odlaska a i srednja nagodinu). Otvorio sam ih dosta sa velikim ambicijama no ipak ...
Okusio sam kako je to voditi hosting i kako je raditi u jednom te mi je drago da sam osjetio to iskustvo !
BS mi je forum koji mi je jako pomogao oko svega i to prvenstveno hvala Makiu, Gagiu, Plavsi i Mr.Cursonu !

Ljudi koje cu pamtiti:

Plavsa
Mr.Curson
Gagi
Maki
Karike
Luksa
Chris
SpawneR
philips
Koksildo

i svi ostali koji se tako osjecaju :)

Naravno napustam i svoju posljednju BUL zajednicu i bacam se na skolu i ucenje !

Svima jako ljep pozdrav i zz ;)
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2012, 21:40:34 POSLE PODNE od [BUL]Don Conellâ„¢

Sretno ti dalje... Pametna odluka...

Ma to ti sigurno ides zbog novih rankova by neno:D

Sretno Nino u RL.
Cujemo se na skype.

Stari covek

Sretno ti dalje. Bio si dobar clan od pocetka :)

Sretno u rl.
Al sam siguran da ces se vratit...

BoboAgic

Sretno  :)
btw ajmo reć da si bio dobar moderator  ;D

Srecno dalje u zivotu.
Poslednja Izmena: Novembar 05, 2012, 21:50:53 POSLE PODNE od DH|Lee

Srecno ti u RL,mada za ovo "Naravno napustam i svoju posljednju BUL zajednicu i bacam se na skolu i ucenje !" to zaboravi,spopala te zelja ,stani,razmisli,odmori...procice te !  :D
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Pozdrav, uživaj u daljnjem životu :)