Croa-tia Sky RolePlay 0.3e

Započeo David003, Novembar 04, 2012, 21:08:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Probao mod, dobar pravo, nego ima li nekih sitnih bugova koje znas a nisi popravio?
Posto razmisljam da malo edit pa da otvorim server sa ovim modom, pa eto ako znas neki bug reci :)
Sve u svemu 9/10

Citat: Marko poslato Novembar 07, 2012, 22:12:18 POSLE PODNE
Probao mod, dobar pravo, nego ima li nekih sitnih bugova koje znas a nisi popravio?
Posto razmisljam da malo edit pa da otvorim server sa ovim modom, pa eto ako znas neki bug reci :)
Sve u svemu 9/10
Ima jedan bug a to je kod eventa kad admin ide /prozovi igraca nekim igracima se pojavljuju cp-ovi na evnetima a neika ne i to je sve od bugova :) ,inace hvala
Ostali hvala :)

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Lijepo , uredan je mod.. manje - vise svidja mi se :D

aj mi daj komande za ulaz u baze!!!!!!!
neznam ni jednu oni glavni
Heaven Community [IN PROGRESS]

e daj pls koje su sifre za main gate baza ??? napisi mi za sve nemogu nigdi otvorit kapiju ni nac to u skripti

Citat: Bruno_Ramic poslato Novembar 08, 2012, 21:55:36 POSLE PODNE
e daj pls koje su sifre za main gate baza ??? napisi mi za sve nemogu nigdi otvorit kapiju ni nac to u skripti
Kapije otvaras sa /otvori i zatvaras sa /zatvori

Uskoro!

fala u medjuvremenu sam to sam otkrio ali svejedno fala na odgovoru nego iman drugo pitanje slucajno sam upisao /velikakuca i stvorila mi se nasre d ulice kako daj je izbrisem? :-\

e i usput gde ti se nalazi tuning centar znam samo za jedan gdje je ali neznam gdje je onaj s komandom /tuningopen  i           
/tuningclose znam samo za onaj kod gsf kod autoskole ali neznam gdje je onaj s ovin komandama /tuningopen znan da moras bit lcn da bi te komande koristia
Poslednja Izmena: Novembar 09, 2012, 11:13:15 PRE PODNE od Bruno_Ramic

Citat: Bruno_Ramic poslato Novembar 08, 2012, 23:20:47 POSLE PODNE
fala u medjuvremenu sam to sam otkrio ali svejedno fala na odgovoru nego iman drugo pitanje slucajno sam upisao /velikakuca i stvorila mi se nasre d ulice kako daj je izbrisem? :-\

e i usput gde ti se nalazi tuning centar znam samo za jedan gdje je ali neznam gdje je onaj s komandom /tuningopen  i           
/tuningclose znam samo za onaj kod gsf kod autoskole ali neznam gdje je onaj s ovin komandama /tuningopen znan da moras bit lcn da bi te komande koristia

Druze kucu brises u scriptfiles pa houses i izbrises onaj broj kuce koji si zadnji dodao... a to oko salona ce ti david reci :)

kad ce taj david biti online huh :D

jedva cekam brate pre dobar mod  fala

Zoran123

Citat: Bruno_Ramic poslato Novembar 09, 2012, 20:49:54 POSLE PODNE
kad ce taj david biti online huh :D

jedva cekam brate pre dobar mod  fala

Ako mislis na tuning garaze imas kod Gsf-a jednu,tamo dolje kod dokova gdje je prije bio NR na CLRPU a za ostale nezz xD,inace hvala :)
Zoran znam da ima mod je u beta fazi,svejedno hvala :)

Uskoro!

Da ovo nije techland xperia editan???
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

e davide jos jedna stvar sve je super sve odlicno ali ja nemogu vidjeti druga auta iman dva profila na nje,mu i oba admina i sad moj brat kupia turismo i nrg dobro ugasia on i sad ja iden na svoj profil i i idem gotocar 351 nista ja kupin svoja auta i parkan ih i on oh ne vidi kad je na drugom  profilu

NPR kupi a san kucu i 2 auta S profilom Casey i parkan ih oden na profil Leon i nevidin auta nego samo kucu i nemoze getcar ili gotocar

Citat: Bruno_Ramic poslato Novembar 10, 2012, 11:09:29 PRE PODNE
e davide jos jedna stvar sve je super sve odlicno ali ja nemogu vidjeti druga auta iman dva profila na nje,mu i oba admina i sad moj brat kupia turismo i nrg dobro ugasia on i sad ja iden na svoj profil i i idem gotocar 351 nista ja kupin svoja auta i parkan ih i on oh ne vidi kad je na drugom  profilu

NPR kupi a san kucu i 2 auta S profilom Casey i parkan ih oden na profil Leon i nevidin auta nego samo kucu i nemoze getcar ili gotocar

Hmm neznam kad sam ja imao svoj server nisam imao tih problema uskoro cu objavit update pa cu usput pogleat

Uskoro!

e davide aj me dodaj na fejsu 
https://www.facebook.com/bruno.ramic dodaj me pa cemo ja i ti na fejsu u grupi