[Onlead] Prijave za mapping tim, helpere, lidere...

Započeo xSpirit, Oktobar 31, 2012, 10:52:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Prijave:

Želim vas obavjestiti da su na OnLead forumu otvorene prijave za mapping tim, helpere i lidere.
Kako se bliži otvaranje, potrebni su nam članovi koji će pripomagati u voÄ'enju servera, reklamiranju i poticanju RPa kod igrača, za sada je potrebna samo aktivnost..
Uskoro će biti otvorene i prijave za mapping tim, a prihvaćati ćemo samo one najbolje koji se iskažu u svojim mapama. Nadamo se da ćete se prijaviti! Linkovi do prijava:

Još jednom, sretno svima

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Predobar community nadam se da cete uspjet posto imate dobar mod nije sad da je tolko dobar ali ja Hard RP sto mi se svidja:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

samo da pitam jer vam uzor za ime bio onlite hosting ?
ne govorim o kradi vec samo pitam

nego da se vratim na temu
sretno, mod je jako dobar i nadam se uspjehu s njim ako vec to nije xomnia uspjela

CitatPredobar community nadam se da cete uspjet posto imate dobar mod nije sad da je tolko dobar ali ja Hard RP sto mi se svidja:)

Citat: [BUL]Don Conellâ,,¢ poslato Oktobar 31, 2012, 21:35:12 POSLE PODNE
samo da pitam jer vam uzor za ime bio onlite hosting ?
ne govorim o kradi vec samo pitam

nego da se vratim na temu
sretno, mod je jako dobar i nadam se uspjehu s njim ako vec to nije xomnia uspjela

nije onlite, to mi je došlo sasvim slučajno na pamet (zapravo ima jedna stvar, ali nije vezana uz samp svijet ni općenito nikakvih igara ali nije bitno)

@Ostali hvala, nadam se da ćete doći

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Citat: [BG]Maгкâ,,¢ poslato Novembar 02, 2012, 08:34:19 PRE PODNE
Rego sam se na forumu, sad ću se prijavit za nešto pa ćemo vidit ;).

Samo treba biti aktivan i znati RPati.. pod aktivnost ne mislim da ste aktivni po cili dan nego ono oko 1 h dnevno... Sretno ti ;)

Citat: [BUL]...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Novembar 02, 2012, 09:06:29 PRE PODNE
Cini mi se da ste jedna ozbiljna zajednica,srecno u daljem napretku!

Hvala.. nadam se da će članovi sami dolaziti...

Docu vam na otvaranje,mozda se i prijavim za mt

Croherze 4 ever

Citat: Elite poslato Novembar 02, 2012, 16:16:46 POSLE PODNE
Citat: [BUL]...ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Novembar 02, 2012, 09:06:29 PRE PODNE
Cini mi se da ste jedna ozbiljna zajednica,srecno u daljem napretku!
Slazem se.
Ali ne rade linkovi koje si dao za prijave.

Hvala.. sad bi tribali raditi

Ne zeli mi uopce otvoriti stranicu foruma :S
Mike Marquez | House of Rave is Trippy Place ! |