Balkan Rising Akcija: Kako besplatno do donatora! Informacije

Započeo [BR] Ralph, Oktobar 24, 2012, 01:56:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Odlucili smo da pokrenemo ViP akciju, odmah da kazem da ne trebate nista da placate, vec treba da dovedete 5 AKTIVNIH igraca. Koji ce redovno igrati na nasem serveru.

Dobijate Rank 2 Donatora sto znaci 1100 donator bodova i 1 vozilo po zelji (bio to infernus, nrg, turismo itd itd....).
Vise o tome sta mozete sa tim bodovima procitajte ovde:

Donator Opcije i ostale Informacije KLIK

Kako ucestvovati:
Kada nadjete 5 igraca sa kojima cete da ucestvujete u akciji, potrebno je da napisete njihove nickove meni na PM.
Upozorenje: Neko je vec doveo 2 neko 3, to me ne zanima. Na PM hocu KOMPLETAN spisak od 5 igraca koji ce igrati kod nas. Ko mi posalje PM tipa: "Doveo sam tog i tog trebam jos 2" automatski gubite mogucnost ucestvovanja u ovoj Akciji.
Zasto? Razlog tome je sto onda ne mogu lepo da pratim ko mi je sta poslao. I moguce je da Vas zaboravim  ili tako nesto.
Isto tako ne smete me o ovome pitati na serveru. Ovde je dozvoljeno komentarisati ako Vam nesto nije JASNO.

Moj profil na Balkan Rising forumu:
Ricky_Danzel KLIK

Nakon prijave tih 5 igraca, pocinjem da ih pratim 10 dana, koliko su aktivni itd. Od Vas se ne trazi sada da idete od Gaming zajednice do Gaming zajednice i reklamirate nas, ili tako nesto sto se NE SME raditi!

• Nemojte praviti Duple Acc-ove jer cu pratiti IP adrese.
  • Nemojte ici od servera do servera i reklamirati.
  • Nemojte mi slati nepotpun spisak na PM.
  • Nemojte me smarati na PM, mozete li dovesti manje igraca i takve stvari mi slati!
  • Nemojte mi slati nickove igraca koji vec igraju kod nas! Nove igrace treba da dovedete.

Na PM cete mi se javiti u sledecem obliku:
Naslov: Donator Akcija 5 igraca: Vase Ime_Prezime
[list type=decimal]
[li]Ime_Prezime[/li]
[li]Ime_Prezime[/li]
[li]Ime_Prezime[/li]
[li]Ime_Prezime[/li]
[li]Ime_Prezime[/li]
[/list]

Kada ispostujete svoje dobijate Rank 2 Donatora, 1100 Bodova i vozilo po zelji.

Akcija traje do 24.11.1012

IP: 91.193.75.58:5478
Forum: www.balkan-rising.info

Srecno!
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2012, 02:05:05 PRE PODNE od Ricky_Danzel

sretno
pametna akcija no ljudi vise vole kad se djeli gm ili lider

Citat: Ricky_Danzel poslato Oktobar 24, 2012, 19:54:32 POSLE PODNE
A znam i sam da to vise vole, ali ne moze 99% servera biti administracija...

Hvala

Potpisujem svaku tvoju riječ. Super.  :)

Sretno riki(geju)  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747