[Oprostaj] Coldplay

Započeo Coldplay, Oktobar 23, 2012, 22:55:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ljudi, kao prvo, wazaupppppppppppp :D :D :D

Vidim da je ovo inace, kako bismo nazvali, oprastanje, moderno i popularno u ovoj mladezi, odlucio sam i ja to :D :D :D

Iskreno, ja pawn nisam otvorio ima mjesec dana, a na serveru jedino BG sam usao 2-3 sata... Tako da et :D :D :D

Sad ona sranja dojadila igrica i to, e ja to NECU reci :D :D :D ... Uvijek ce SA:MP biti popularan, vjerovali vi to ili ne...

Naravno Respeckti... Jeste ih se nabrojali, ali da budem izuzetak respect za sve bitch's :P ... Special respect for Gagi and Plavsa (makar nije ovdje)... Svi ste mi vi dobri, ali ubijte me ako ste mi ikad pomogli bitch's (osim ove dvojice) ...

I evo, sada kazu da se ostavljaju kompa i tih sranja, ali nije to istina... Ja ostavljam BS, ali cu jos biti na Balkan-SMF, vise cu se bavit dizajnom i programiranjem.... Znaci, sada sam se poceo baviti PS, i HTML-om, i time se sada posvjecujem... Takodje, ja niti ne igram niti jednu igru, samo sam SanAndreas-a u zadnjih pola godine igrao, i tako ce i ostati... Kanite se igrica :P

Koliko vidim ekipa se polako raspada, ali, doci ce nova generacija, koja ce nas sve zamjeniti... Oni sad imaju 2-3 godine, ali za 10 godina, SA:MP ce jos vladat, i oni ce biti ovdje :D :D :D :D :D
btw. ostati cu jos malo, da mogu zahvaljivati svima, sto me toliko vole, pa ce reci ''Sretno u RL'', a stvarno to ne misle, ULIZICE :D

I sto reci? OVO JE SPAWNEROVA KRIVNJA STO SAM OTISAO :D :D :D :D :D !!! Bye all bitch's, i ako stvarno zudite za mnom ( ;D ;D ) mozete me pronaci na BSMF...
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2012, 22:58:49 POSLE PODNE od [RETIRED] Coldplay

Dabogda crkli :P (da ne budem ko ostali, ty, hvala, itd... :D :D )

Inace, zao mi tipkovnice, ovoliko pisem, ali 89 % ljudi nece procitati sve, samo ce napisati ''sretno u RL'' Tuzno :D :D :D
I sada moje zadnje rijeci!

Yeah Mr. White, Yeah science!

Citat: SpawneR ^.- poslato Oktobar 23, 2012, 23:09:32 POSLE PODNE
Mrsss! ja kiv .. jels am te ja terao da se kunes  ::) ::)  :P :P Bavicemo se dizajnom zajedno :P sutra cemo da sklopimo neki deal :)

De nemoj vise pisat :P :P :P

Zadnje rijeci :D

Yeah Mr. White, Yeah science!

Brate, nek' je sretno u RL. Navrati ponekad, i daj mi skype nick, ako imaš skype uopće, na PM ?

So you do have a plan?! Yeah, Mr. White! Yeah, science!

DoviÄ'enja.

Na zahtjev autora ide lock. :)