Doslo vrijeme i za ovo...

Započeo admin, April 21, 2010, 00:25:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Don Correlli poslato April 21, 2010, 10:02:10 PRE PODNE
zoranpa nije niko drugi nego bivši admin na CH zajednici i na ovoj zajednici, a poznat je bio pod imenom matejdz. Optužuješ Sopranota da se je krio iza imena "Admin" a ti si i sam krio to od drugih korisnika. Isto sam i ja krio, ali barem ga ne obtužujem kao ti.
Normalno da je krio, jer je želio da ova zajednica uspije, jer ako bi igrači saznali za to, onda bi istih stopa počeli pljuvati po ovoj zajednici da je ona stvorena samo za to da se favorizira CH, a to nije istina.

Zahvaljujuči Sopranotu i CH zajednici ova zajednica i jest uspjela na početku, jer da nisu dolazili CH igrači i počeli učiti skriptati od ovog foruma, onda Boga pitaj da li bi ovaj forum bio tako aktivan kao što je danas.

CH zajednica nije imala nikakve koristi od toga, jer su igrači sa CH dolazili vamo i trajalo je prije nego što su počeli dolaziti i igrači ostalih zajednica.
Svi imaju ista prava.

Pola Balkanskih SA:MP servera postoji zahvaljujuči ovoj zajednici. Više od pola vas je počelo sa optuživanjem a ni JEDAN nije bio zahvalan za ovo, a posebno ne jer ste svi zaboravili da vi niste platili ni host ni domenu ni ništa na ovoj zajednici.

Ova zajednica je uspjela zahvaljujuči svim ljudima koji su pomogli.
Mozda jedini post koji treba procitat na ovoj temi. Respect +1 Correli! Btw. zasto je matejdz otisao sa ovog foruma posto ja neznam. Jel otisao sa sampa skroz i s ovog foruma il neki drugi razlog. Ja nisam bio tu i ja sam tad prestao sa sampom i prestao pratit ovaj forum!
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: [LG]  The_Game poslato April 21, 2010, 11:01:39 PRE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 21, 2010, 10:02:10 PRE PODNE
zoranpa nije niko drugi nego bivši admin na CH zajednici i na ovoj zajednici, a poznat je bio pod imenom matejdz. Optužuješ Sopranota da se je krio iza imena "Admin" a ti si i sam krio to od drugih korisnika. Isto sam i ja krio, ali barem ga ne obtužujem kao ti.
Normalno da je krio, jer je želio da ova zajednica uspije, jer ako bi igrači saznali za to, onda bi istih stopa počeli pljuvati po ovoj zajednici da je ona stvorena samo za to da se favorizira CH, a to nije istina.

Zahvaljujuči Sopranotu i CH zajednici ova zajednica i jest uspjela na početku, jer da nisu dolazili CH igrači i počeli učiti skriptati od ovog foruma, onda Boga pitaj da li bi ovaj forum bio tako aktivan kao što je danas.

CH zajednica nije imala nikakve koristi od toga, jer su igrači sa CH dolazili vamo i trajalo je prije nego što su počeli dolaziti i igrači ostalih zajednica.
Svi imaju ista prava.

Pola Balkanskih SA:MP servera postoji zahvaljujuči ovoj zajednici. Više od pola vas je počelo sa optuživanjem a ni JEDAN nije bio zahvalan za ovo, a posebno ne jer ste svi zaboravili da vi niste platili ni host ni domenu ni ništa na ovoj zajednici.

Ova zajednica je uspjela zahvaljujuči svim ljudima koji su pomogli.
Mozda jedini post koji treba procitat na ovoj temi. Respect +1 Correli! Btw. zasto je matejdz otisao sa ovog foruma posto ja neznam. Jel otisao sa sampa skroz i s ovog foruma il neki drugi razlog. Ja nisam bio tu i ja sam tad prestao sa sampom i prestao pratit ovaj forum!
Matej je skroz otisao... Heh samo gledam i ne mogu da vjerujem kad citam neke postove hahaha... Da svi imaju vise igraca od CH opet bi se nasao netko ko bi rekao da je CH najvise profitirala hahaha

Ne zelim se mjesat u prepirke ali doista mislim da je zajednica uspjela,govorim u vezi Balkan Samp-a.Bacite oko malo na statistiku foruma.Jedina zamjerka koju imam je to da ljudi neznaju citat odnosto postivat odredjena pravila.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=stats

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: pliva♫♪ poslato April 21, 2010, 11:48:08 PRE PODNE
Ne zelim se mjesat u prepirke ali doista mislim da je zajednica uspjela,govorim u vezi Balkan Samp-a.Bacite oko malo na statistiku foruma.Jedina zamjerka koju imam je to da ljudi neznaju citat odnosto postivat odredjena pravila.

sta trebamo gledat u statusima ?? svugdje sam ja xD

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 21, 2010, 11:49:51 PRE PODNE

jer si spamer... -.-'

sam je u pravu, ti si spamer zesci xd. Za sest mjeseci od tvoje registracije napisao si 969 postova a npr. ja sace godina od registracije 90 postova. Ko nadje razliku xD.

@edit il ovaj iyoko za cetri mjeseca preko 1000 postova. E svasta xD.
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 12:06:27 POSLE PODNE od [LG] The_Game
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Citat: [LG]  The_Game poslato April 21, 2010, 12:04:51 POSLE PODNE

sam je u pravu, ti si spamer zesci xd. Za sest mjeseci od tvoje registracije napisao si 969 postova a npr. ja sace godina od registracije 90 postova. Ko nadje razliku xD.
Potpis,ziva istina  :D
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Pa skoro su svi žešći spammeri mene prestigli u postovima a tu sam od 6mj. xD Al to je offtopic tak da držite se teme.

matemandbrnaze742

Aj ti zoran ili kako ti je vec nick ne seri stvarno..Pogledaj board gdje se reklamiraju SAMP Serveri i otiÄ'i na zadnju stranicu pa ces vidjet da CH nije prvi reklamirao on je tek ohooho iza poceo reklamirat prvi je ST i sto ja nevidim nigdje da je CH od ovog profitirao osim ovog GameMonitora i Bannera dole nigdje drugo ja nevidim.Svi serveri tu imaju jednako pravo na GameMonitor i Banner.

Hehe sop prvo nisi trebao otvarat temu jer samo si vratio sjecanje onim debilima koji su to govorili pa ce opet pocet :D

BTW. ch ima velike koristi od toga, ALI isto tako imaju i drugi serveri. GF je jedini server koliko znam na balkanu koji nije prihvatio ovaj forum, ali opet odite malo na portal i viditi ce te cak da i GF koji ima jednog clana ovdje eventualno 2 ima svoj monitor banner. Odite na dno foruma i viditi ce te masu bannera, sto od servera sto od oslalih foruma... onda odite u podforumserver oglasi, samp slike gdje isto na neki nacin reklamirate server...

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Kao prvo, svi ti ljudi koji sada imaju svoje servere, umjesto da se zahvale sopranu na ovoj stranici gdje su mogli nauciti svasta toga i poboljsati i reklamirati svoj server, oni se sada bune. Ja stvarno ne vidim gdje je CH Reklamiran a da nema drugih servera. Banner kao i svi ostali serveri, GameTracker kao i svima ostalima. I jos nesto, ako je Sopranov forum, on moze reklamirati sta god oce koliko god oce a vi nemate pravo da se zalite. Moze covjek citav forum usmjeriti na CH, vi mozete ili otici ili sutiti. Naravno, on to nije uradio nego je stvorio jednu zajednicu za sviju. Sama cinjenica da on, zajedno sa svojom ekipom, uci nove skriptere i dozvoljava reklamiranje drugih servera, njega cini dobrim covjekom. To je kao da uci druge ljude da njegovom serveru budu konkurencija. Sop svaka cast, vidi se da nisi nimalo Å¡krt covjek.

Pozzz
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 15:03:18 POSLE PODNE od °|Chris|°
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: AleeeN ^^ poslato April 21, 2010, 14:38:57 POSLE PODNE
Kao prvo, svi ti ljudi koji sada imaju svoje servere, umjesto da se zahvale sopranu na ovoj stranici gdje su mogli nauciti svasta toga i poboljsati i reklamirati svoj server, oni se sada bune. Ja stvarno ne vidim gdje je CH Reklamiran a da nema drugih servera. Banner kao i svi ostali serveri, GameTracker kao i svima ostalima. I jos nesto, ako je Sopranov forum, on moze reklamirati sta god oce koliko god oce a vi nemate pravo da se zalite. Moze covjek citav forum usmjeriti na CH, vi mozete ili otici ili sutiti. Naravno, on to nije uradio nego je stvorio jednu zajednicu za sviju. Sama cinjenica da on, zajedno sa svojom ekipom, uci nove skriptere i dozvoljava reklamiranje drugih servera, njega cini dobrim covjekom. To je kao da uci druge ljude da njegovom serveru budu konkurencija. Sop svaka cast, vidi se da nisi nimalo Å¡krt covjek.

Pozzz

Potpis na owo....nitko vas nije prislilio da se registrirate na ovaj forum...ako vam se ne svidja slododno idite...jbt sop ovo nisi ni trebao govoriti,trebao si to zadrzati za sebe...a sada vidis kako neki misle o tebi,CH i forumu...
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 15:03:34 POSLE PODNE od °|Chris|°
FREE MAPPER

Citat: Kora poslato Oktobar 18, 2009, 21:08:51 POSLE PODNE
Posto sam na jedan retardiran nacin potjeran sa CH sada cu da vam SVIMA kazem sta je ovaj Balkan SAMP ZAPRAVO!!!

Ovaj mail je upucen svim korisnicima BALKAN SAMP-a i to na PM...

Posto sam i bio na ch jedan od ljudi koji su imali neke vece mogucnosti znao sam i par TAJNI

Sada cu vam reci jednu tajnu!!!

Balkan SAMP vlasnik nije nikakav "admin" nego jedan i jedini BENJAMIN TOMIC ili Tony Soprano, vlasnik CroHerze!!!!

Ovaj site je napravljen samo zato da vas sve drzi u saci... Mislio je preko njega dovuci igrace sa svih servera takodjer i scriptere jer mu je broj igraca znatno opao...

Sada kada ovo znate, znate da ste i vi jedan od tih sta ste dovedeni ovdje samo kako bi pristupili Croherzi...

Takodjer i scriptera (onih pravih) je prifalilo... Zato ste i vi neki nasjeli na svakakve price i dosli ili se vratili na CH...

Benjamin Tomic, moj dobar prijatelj, koji me nikada nebi "potjerao" sa Croherze, nego je jednostavno postavio krive ljude da mu vode tu zajednicu zbog kojih i radim ovo...

iskreno, ovo je moj zadnji potez kao igrac, scripter i opcenito korisnik samp-a

Za ovu tajnu su znali sljedeci: Nikola Kavčic suvlasnik Croherze, Soprano (vlasnik) te Matej Dzolan (admin na balkan sampu i super decko!!!)

AKO VAM POCNU GOVORITI DA OVO STA VAM PISEM NIJE ISTINA, NEVJERUJTE!!!

"admin" na forumu je Benjamin Tomic, "Dude" je Nikola Kavčić... (oboje administratori)

Jos nesto da vam kazem svima u vezi moga bana sa ch foruma, JA OVAJ PUTA NISAM NISTA NAPRAVIO... CAK NISAM NI DAO SMODA MOM RL FRENDU KOJI JE I OBRISAO FORUM!!! to je napravio jedan vas super moderator, odnosno group editor koji svoje sifre nezna da cuva, a idalje je na toj poziciji!!! Pa vi malo preispitajte tko je i sta je... JA NISAM!!!
Toliko o tome da sam ovaj puta ja nesto sjebao!!! NISAM!!!

Benjo ti si bio i ostat ces legenda, ovo sam napravio samo zbog debila koji su me i na taj nacin potjerali sa ch, ni krivog ni duznog!!!

Corelli pazi da i tebe ne uzmu u svoju kontrolu (zato su ti i dali admina)... drzi se ti svoje vizije od Little Italy RolePlay... ;)))

dokazi (poruka na PM od Nikole aka. Dude, admin na forumu):

Citat: Dude poslato Septembar 15, 2009, 17:55:21 POSLE PODNE
Ne trebas svugdje po forumu pisat da znas tko smo itd.

njegov mail: [email protected]

zcukric znaci Zoran Cukric, a to je covjek poznat na CH po imenu Louie Sontoro, koji je jedno vrijeme imao pristup ftp-u servera te rl prijatelj od Nikole (tako kaze), iako mislim da je to zapravo izmisljen covjek stvoren od strane Nikole!

Nadam se da ste POMNO procitali ovu poruku!!!

NEKAZEM DA MORATE OTICI SA SITE-A!!! AKO VAM JE CILJ NESTO DRUGO SLOBODNO OSTANITE... JA VAS NE TJERAM NITI OVO SALJEM KAKO BI VI OTISLI... JEDNOSTAVNO MISLIM DA ZASLUZUJETE ZNATI ISTINU!!!

Pozdrav od Kore  ;) stay good

p.s. maknite mi global moderatora...
Mislis na ovu poruku? i ajde se prestanite svadat nije vise ni vazno ...i isto tako mislim da je i kora malo bio drpnut u glavu jer ova zajednica stvarno pomaze....
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 17:16:06 POSLE PODNE od °|Chris|°

Citat: °|Chris|° poslato April 21, 2010, 17:15:08 POSLE PODNE
Citat: Kora poslato Oktobar 18, 2009, 21:08:51 POSLE PODNE
Posto sam na jedan retardiran nacin potjeran sa CH sada cu da vam SVIMA kazem sta je ovaj Balkan SAMP ZAPRAVO!!!

Ovaj mail je upucen svim korisnicima BALKAN SAMP-a i to na PM...

Posto sam i bio na ch jedan od ljudi koji su imali neke vece mogucnosti znao sam i par TAJNI

Sada cu vam reci jednu tajnu!!!

Balkan SAMP vlasnik nije nikakav "admin" nego jedan i jedini BENJAMIN TOMIC ili Tony Soprano, vlasnik CroHerze!!!!

Ovaj site je napravljen samo zato da vas sve drzi u saci... Mislio je preko njega dovuci igrace sa svih servera takodjer i scriptere jer mu je broj igraca znatno opao...

Sada kada ovo znate, znate da ste i vi jedan od tih sta ste dovedeni ovdje samo kako bi pristupili Croherzi...

Takodjer i scriptera (onih pravih) je prifalilo... Zato ste i vi neki nasjeli na svakakve price i dosli ili se vratili na CH...

Benjamin Tomic, moj dobar prijatelj, koji me nikada nebi "potjerao" sa Croherze, nego je jednostavno postavio krive ljude da mu vode tu zajednicu zbog kojih i radim ovo...

iskreno, ovo je moj zadnji potez kao igrac, scripter i opcenito korisnik samp-a

Za ovu tajnu su znali sljedeci: Nikola Kavčic suvlasnik Croherze, Soprano (vlasnik) te Matej Dzolan (admin na balkan sampu i super decko!!!)

AKO VAM POCNU GOVORITI DA OVO STA VAM PISEM NIJE ISTINA, NEVJERUJTE!!!

"admin" na forumu je Benjamin Tomic, "Dude" je Nikola Kavčić... (oboje administratori)

Jos nesto da vam kazem svima u vezi moga bana sa ch foruma, JA OVAJ PUTA NISAM NISTA NAPRAVIO... CAK NISAM NI DAO SMODA MOM RL FRENDU KOJI JE I OBRISAO FORUM!!! to je napravio jedan vas super moderator, odnosno group editor koji svoje sifre nezna da cuva, a idalje je na toj poziciji!!! Pa vi malo preispitajte tko je i sta je... JA NISAM!!!
Toliko o tome da sam ovaj puta ja nesto sjebao!!! NISAM!!!

Benjo ti si bio i ostat ces legenda, ovo sam napravio samo zbog debila koji su me i na taj nacin potjerali sa ch, ni krivog ni duznog!!!

Corelli pazi da i tebe ne uzmu u svoju kontrolu (zato su ti i dali admina)... drzi se ti svoje vizije od Little Italy RolePlay... ;)))

dokazi (poruka na PM od Nikole aka. Dude, admin na forumu):

Citat: Dude poslato Septembar 15, 2009, 17:55:21 POSLE PODNE
Ne trebas svugdje po forumu pisat da znas tko smo itd.

njegov mail: [email protected]

zcukric znaci Zoran Cukric, a to je covjek poznat na CH po imenu Louie Sontoro, koji je jedno vrijeme imao pristup ftp-u servera te rl prijatelj od Nikole (tako kaze), iako mislim da je to zapravo izmisljen covjek stvoren od strane Nikole!

Nadam se da ste POMNO procitali ovu poruku!!!

NEKAZEM DA MORATE OTICI SA SITE-A!!! AKO VAM JE CILJ NESTO DRUGO SLOBODNO OSTANITE... JA VAS NE TJERAM NITI OVO SALJEM KAKO BI VI OTISLI... JEDNOSTAVNO MISLIM DA ZASLUZUJETE ZNATI ISTINU!!!

Pozdrav od Kore  ;) stay good

p.s. maknite mi global moderatora...
Mislis na ovu poruku? i ajde se prestanite svadat nije vise ni vazno ...i isto tako mislim da je i kora malo bio drpnut u glavu jer ova zajednica stvarno pomaze....

u niti jednom trenutku kora nije spomenuo da ovaj forum nije koristan, cak je naveo da pomaze (izvuci iz konteksta).

CitatMislio je preko njega dovuci ... i scriptere jer mu je broj igraca znatno opao...
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 18:46:58 POSLE PODNE od galeb

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM