Glavni razgovor #19

Započeo K4[Я]!K3, Oktobar 19, 2012, 19:28:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Oktobar 23, 2012, 18:35:21 POSLE PODNE
a to Å¡to sjedite u zdanjoj klupi i javljate se samo kad prozove? to niÅ¡ta, a?  :D :D

Haha jesi ti lud? i kad me prozove samo govorim "Neznam" :D

Citat: [VG]SpawneR ^.- poslato Oktobar 23, 2012, 18:09:05 POSLE PODNE
Ekstra ... opsovao sam nastavnici engleskog sve zivo i izaso sa casa i dobio ukor  >:( >:( >:( >:( >:( >:( aaa

Ja kad sam moju profesorku engleskog ispickarao, ama bas svasta joj rekao i to pred razrednom dobio sam 3 iz vladanja, jos pusten taj dan kuci, pa sam se izlezavao  :D

...Neno...

Karike je bio odlican u skoli,ako cemo gledati kako idu ocjene u Njemackom,5 je najgora a karike je uvjek bio petak  :D

Citat: Skripter/dizajner poslato Oktobar 23, 2012, 18:57:31 POSLE PODNE
Jbt nadrogiro sam se   neki mali dječaci rekli da sam puÅ¡io cigare omggg to učiteljici uhhh jesam nadrlj0 :D
opet danas zadnji čas nije ništa mi uradila niti govorila :D

Nadrogiro? :D

Citat: Skripter/dizajner poslato Oktobar 23, 2012, 19:22:56 POSLE PODNE
Citat: [BG]Mayer poslato Oktobar 23, 2012, 19:16:43 POSLE PODNE
Citat: Skripter/dizajner poslato Oktobar 23, 2012, 18:57:31 POSLE PODNE
Jbt nadrogiro sam se   neki mali dječaci rekli da sam puÅ¡io cigare omggg to učiteljici uhhh jesam nadrlj0 :D
opet danas zadnji čas nije ništa mi uradila niti govorila :D

Nadrogiro? :D
Jok stasi mislio ispusio se 2 kutije drine lajt i traveee

Misliš napušio si se,a ne nadrogiro.

Citat: [VG]SpawneR ^.- poslato Oktobar 23, 2012, 19:29:41 POSLE PODNE
haske ne lupetaj da ti smes cigare da pusis... Jos iz ljuske jajeta nisi izaso ti ces da pusis  :-\

To je Haske?  HAHAHAHHAAHHA Pa ti niti 8 godina nemaÅ¡.

Citat: Skripter/dizajner poslato Oktobar 23, 2012, 19:34:49 POSLE PODNE
siguran si? 2001 sam godište ne lupetaj
lol imas 11 godina i ti pusis cigare ? lol :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: GamePlay poslato Oktobar 23, 2012, 19:40:51 POSLE PODNE
I imaš nekih problema? :D
ti si neki opaki?!   8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Joj djete ne sramoti se bogati. Ako pušiš puši sebi i sebi šteti zdravlju. Inaće ko stvarno puši njega bi u jednu ruku sramota bilo to reći,a ne poput tebe ti po forumu još pišeš. I ti si sad faca ako si 2001 godište i pušiš,djete nešto treniraj okani se toga nemaš ništa od toga samo možeš rak popušiti. To ti je moj prijateljski savjet.

Citat: Tvrtko poslato Oktobar 23, 2012, 19:47:44 POSLE PODNE
Joj djete ne sramoti se bogati. Ako pušiš puši sebi i sebi šteti zdravlju. Inaće ko stvarno puši njega bi u jednu ruku sramota bilo to reći,a ne poput tebe ti po forumu još pišeš. I ti si sad faca ako si 2001 godište i pušiš,djete nešto treniraj okani se toga nemaš ništa od toga samo možeš rak popušiti. To ti je moj prijateljski savjet.
E točno to!

ama lik uopste ne pusi :D oce biti faca na forumu hahaha  :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: gtigamingfikus poslato Oktobar 23, 2012, 19:51:43 POSLE PODNE
zaradio danas 200 e prodao mod :D
koji mod si prodo
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Haskee gledam malo tvoje postove i mislim si... Decko nemas ti pametnijeg posla.. Na svaki zahtjev kad netko nekog scriptera/dizajnera trazi svugdje se javljas... Stavi si u sig "Haske Golac: U sve se mjesa!"