[GM] Emirate Gaming RolePlay

Započeo Farkias, Oktobar 19, 2012, 16:30:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GM-a: Emirate Gaming RolePlay
Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): RolePlay
Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje):  Kuce,Stanovi,Vikendice,Stranke,Hoteli,Garaze.....i mnogo toga..
Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): Bosanski/Hrvatski/Srpski
Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): Mnogo toga ..
Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): GF 
Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve ima u modu ..
Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve ima u modu ..
Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Ovako samo cu reci ukratko..bilo mi je dosadno pa sam skinuo ovaj Extreme RP i poceo ga editovati..uradio nove mape..bande neke premjestio..uradio nove..novi  textdrawovi...ma ne mogu se ni ja sjetiti nisam puno ga radio ali sam uradio dosta..Ovaj mod je trebao biti na mom server al' eto nije ako negdje pise EuroGaming vi prepravite jer svi govore sto su tebu svi GM-ovi EuroGaming pa prije mi se server zvao Emirate Gaming pa reko da to stavi ..Evo vam pa skidajte...
Slike(OBAVEZNO, makar 2): http://www.zaslike.com/viewer.php?file=l5pv1oyh41w4j39uhxw.png http://www.zaslike.com/viewer.php?file=c79tb6bl36qlc81v7p.png
Evo 2 mrsko mi bilo slikati ! :S
Video: /

Izradio: Faris Hadzic (JA)
Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): Nije nitko..

Download Link: Klik !

Uživajte ..
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2012, 18:32:04 POSLE PODNE od Fa®i$™

Citat: yoshihiko_noda poslato Oktobar 19, 2012, 16:34:38 POSLE PODNE
Jesi popravio ono kad ulazis u kuce il nesto,treba cekat 2 min da udje u kucu?

Popravljen je BUG i sa onim /enterkuca /enterstranka /enterbiz itd..

Citat: yoshihiko_noda poslato Oktobar 19, 2012, 16:43:25 POSLE PODNE
Extra ovo mi je trebalo,samo jedno pitanje kada se ukljuce izbori gdje se glasa?

Komanda je /glasanje (ja mislim), a ne znam gdje se glasa jer me to nije ni zanimalo jer sam ga editao samo .. nisam igrao na njemu..

10/10 :) Odlicno ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2012, 16:50:24 POSLE PODNE od Stoske -_^ [TG:RP]

Dobar edit moda 10/10 lijepo izgleda
Odo ga testati!
======Apolon Gaming======
-Vlasnici:Johny Smith Sead King Almir
-Skripter:Johny Smith
-Mapperi:Johny Smith Sead King
-Forum:www.agcommunity.smffy.com(forum u pripremi)
-IP:77.77.254.26:7778

Hvala svima u kucu se ulazi sa /enterkuca ili /enterhouse nez tacno za one koji ne znaju..

Svaka cast,samo mi nije jasno sto ne iskriptas jedan mod za sebe a ne svaki objavi :D

Kada se kupi biz ima bug teleportuje na neki drugi isto tako i stan nece da udje.
//

Citat: Milorad_Corleone poslato Oktobar 19, 2012, 21:26:07 POSLE PODNE
Kada se kupi biz ima bug teleportuje na neki drugi isto tako i stan nece da udje.

Ne znam ja za taj BUG..nije mi se desavalo..

STREETBOY: Zato jer ubrzo mi dode ideja da radim novi pa ovaj stari objavim xD :P