[Pomoć]Otvaranje portova

Započeo [yub] Leo_Karl, Oktobar 08, 2012, 19:00:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan,ja sam Nenad Milić.Da li neko od vas zna kako se otvaraju portovi na ADSL HG552a1 Huawi ruteru,ko zna molim vas da mi objasni...
Ko hoce može da me doda na Skype nenad.milic.garagann , i lepo da mi objasni jer mi mnogo potrebno da otvorim portove...
Potrebna mi je velika pomoc!

Citat: Razor (a.k.a Shady) poslato Oktobar 08, 2012, 19:05:48 POSLE PODNE
Pa odeÅ¡ na ip rutera koji imas na cmd-u kada kucas ipconfig /all i naÄ'eÅ¡ port forward i samo ukucas tcp i udp portove!

Imam ADSL HG552a1 Ruter!!

Hahah stoce ti portovi hoces obarati neki sajt a?,smao zato ih ja koristim,evo kako ako imas WOW 7 desn odole imas malu ikonicu kompa ako je xp idi na c panel i otvori ono sranje za konekcije samo jedno ima nemozes promasiti,(network ,sharing center), dole imas opciju change your network settings i tu imas set up a nju network or connection,zatim set up a new network, e ostali dio u cmdu cu ti objasniti preko skypa ako hoces posto ovdje ima svakakvih ljudi koji bi mogli ovo zloupotrebiti jer ja znam kako :D skype:veloenodigital :D

Citat: CarTman poslato Oktobar 09, 2012, 13:59:10 POSLE PODNE
Hahah stoce ti portovi hoces obarati neki sajt a?,smao zato ih ja koristim,evo kako ako imas WOW 7 desn odole imas malu ikonicu kompa ako je xp idi na c panel i otvori ono [cenzura] za konekcije samo jedno ima nemozes promasiti,(network ,sharing center), dole imas opciju change your network settings i tu imas set up a nju network or connection,zatim set up a new network, e ostali dio u cmdu cu ti objasniti preko skypa ako hoces posto ovdje ima svakakvih ljudi koji bi mogli ovo zloupotrebiti jer ja znam kako :D skype:veloenodigital :D

Netreba mi za sajt,nego za kucni server :) Dodao sam te na Skype da mi lepo objasnis,ili uradis preko TeamWiwera :)