[FG] Roleplay School

Započeo Snich, Oktobar 02, 2012, 14:26:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Snich

Pozdravljam sve clanove Balkan SA:MP foruma.

Uz dogovor sa svojim suvlasnikom, odlucili smo pokrenuti jedan projekat koji ce se uz sve nade, svidjeti igracima.
Naime, radi se o Roleplay skoli, nasli smo odlicnu lokaciju i izmapana je vrhunska mapa od strane nase mapera ujedno i suvlasnika FG servera.

Roleplay skola je osmisljena tako da ce se odrzavati redovni casovi Roleplay-a a igraci ce biti novcano isplacivani po svakom casu.
Ja dosad nisam nigdje vidio ovakav nacin systema i ovakav nacin ucenja Roleplay-a InGame.
Direktori za Roleplay na forumu ce redovito zakazivati casove i objavljivati Roleplay statuse, tako da ce igraci uvjek biti infomisani.

Planirali smo svako drugo vece u 20:00 odrzavati Roleplay cas, koji ce trajati 45 minuta, sto mislim da je dovoljno kao jedan cas za ucenje i objasnjavanje Roleplay pravila.
Vjerovatno ce biti konkurs na forumu za ucitelja Roleplay skole, ali naravno buduci ucitelj mora da bude pozrtvovan ovom projektu kao i to da mora biti prvenstveno odlican RP igrac kako bi mogao voditi Roleplay casove.

POSJETITE NAS:

Vlasnik i skripter: Snich_Falcone
Suvlasnik i maper: Gigo_Scalleta aka HuDiga
Website: www.fg-rp.info
Server IP: 78.46.27.134:7778

Sretno Snich :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Nema Å¡ta,tabla mi je hardcore :D xD

Sretno!

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

To je tamo gdje je onaj parking,kraj autoputa-prema plazi :P :D

Šteta šta ovakvi server teško uspijevaju.Samo se trudite i doći ćete do velikih uspijeha! Sretno dalje mapa ubija !

ljepa ideja
sretno i nastavite se tako trudit :)

Capetroon.

Sve je to ok, ali je non RP, to se treba odrÄ'ivati na forumu, al et. Ja shvatam Å¡ta vi želite ali nije to to.

Inaće dobra ideja.

Imao je ex. GF RP ucitelje u skripti i IG su isto tako bili ucitelji. ;)

Lepo Lepo  ;D
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747