[Predstavljanje] Scene

Započeo Sceneâ„¢, Septembar 22, 2012, 18:36:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vase ime po mogucnosti i prezime: Luka Petrusic

Gde zivite i gde ste rodjeni: Zivim Hrvatskoj, grad Sveta Nedelja, a roden sam u Zagrebu

Koliko imate godina:  imam 16 god, jos malo pa ce 17

Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Znam za balkan samp vec par god, imo sam prije acc al tko zna vise koji je ime i pass :D

Vase misljenje o forumu: Dobar je forum, moze se saznati za mnogo novih server i dobar je za reklamiranje

Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): eh pa ja mene znaju na mnogo servera, ali uglavom dolazim s Balkan Rising Roleplay, tamo mi je nick Charlie_Scene, a jos me neki znaju s BURPG pod imenom Flux_Pavilion (bivsi admin), a neki s Yub pod mojim starim nickom Zeke_Falcone (Prvi GX izabran, to je bilo davno :D )

Koliko dugo igrate SA:MP: igram negdje od bozica 2006, jos negdje kasnije moze se rec pocetak 2007

Da li Skriptate ili Mapate: znam Mapat, ali skriptanje mi nije bas, nemam zivaca za to xD
Poslednja Izmena: Septembar 22, 2012, 18:37:43 POSLE PODNE od Scene

|

|Samp Igrac od 2006 Godine |

Dobrodosao!

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Hvala ljudi :D

|

Citat: [VG]SpawneR poslato Septembar 22, 2012, 21:19:25 POSLE PODNE
Dobrodosao ja sa stari admina sa BR-a Tony Ceverello :) Znas me ja mislim :D

Hvala ljudi, i da sjecam se :D

|

Sjecas li se mene :P

Pozdrav od, kako me ti zoves ''Christine'' :D :D :D

Dobrodošao
Å ta treba pisati vamo?

Dobrodosao.

Stari NL se vraca ponovo u funkciju posjetite nas na forumu.

Dobrodosao, sve najbolje! :D
Vratio sam se! :*
(Ako neko zeli pomoc neka baci PP, samo molim bez smaranja i noobovskih pitanja)

Ha hvala... al mislim da je ovo vec staro. da bi trebalo lock ;)

|

Pozdrav, dobro došao dobro se zabavi