[BR] Oboren rekord!

Započeo Sember, Septembar 14, 2012, 22:24:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim forumasima/forumasicama, Balkan-SaMp foruma! Ovim putem vam obavjestavamo da je gaming zajednica ''Balkan Rising'', datuma 14.09.2012 oborila svoj rekord! Rekord je oboren u vremenu izmedju 20.00h-23-00h. Danas (15.09.2012), u nadi da cemo, i veceras, postignuti nas uspijeh. Napravili smo rekord, od cak 15 igraca vise, po tome zakljucujete, da nam je prijasnji rekord bio 33 igraca! Najvise se zahvaljujemo nasim igracima, pogotovo najstarijama, koji su s nama jos od pocetka, koji su bili s nama, kada smo imali padove, ali i ovakve, velike i uspijesne napretke i uspone. Ovim putem vam se zahvaljujemo! Veceras takodjer priredujemo ''Event Day'', o tome vise mozete saznati, klikom na naranzasti text! Nadamo se da ce jos biti rekorada, i da cemo ostavariti, nas sadasnji cilj, a to je da udjemo u sluzbenu listu Balkan-SaMp foruma! Hvala vam jos jednom!
S poštovanjem
Balkan Rising Staff Tim

Slika&Text by Coldplay

Poslednja Izmena: Septembar 15, 2012, 16:28:50 POSLE PODNE od [BR]Sember

Lepo, ne odustajte samo! Sretno vam dalje

Snich

Svaka cast !! :D Dobar ste team ;)
Follow me na Instagram @sixmatic

Stari covek

...Neno...

Maki,a ti i ono tvoje:"Necu vise skriptat niko nece igrat nema igraca",a vid 47,mozes se komotno za SL. prijavit za par dana ako ti ostane 30+ igraca. :D

Cestitam bro i da nastavite obarati.

Svaka cast, jako mi je drago ovo sam cekao  :)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Hvala svima

@ ahaha, jbg Neno, ja sam tad radio updejte stalno a bilo po 5 igraca... danas nam falila 3 igraca da bude 50/50

Za SL se naravno prijavljujem ako se odrzi broj, a nadam se da hoce :)
Ovo mi je toliko podiglo moral, da mislim da cu veceras i sutra da uradim ceo update xD
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2012, 23:56:50 POSLE PODNE od [BR]Maki187