Ime servera

Započeo Angle, Septembar 13, 2012, 10:27:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=
Maki187 link=topic=53287.msg389391#msg389391 date=1347531645]
Ae da vidimo jel ce mu biti off, ja cu licno da mi posaljem zastitu, jer nemas pravo za tako nesto, to sto smo prijatelji, ne znaci da cu te podrzati.
Default stari bu mod nema onakve biznise, ni balone i jos stvari... uglavnom ti moje misljenje znas oduvek  :D
[/quote]

On mi je do sada 10 puta ugasio server al kgb ima auto restart pa odmah restartuje server.. poslao sam tiket podrsci pa ce onda probati da sredi..

Koristi ctrl + 9 da bi te oborio, pola balkana ima to sad, jel koristis zcmd u modu ili g.lupi strcmp ?
I da li koristis junkbuster ?
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 12:29:28 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=53287.msg389400#msg389400 date=1347532037]
Koristi ctrl + 9 da bi te oborio, pola balkana ima to sad, jel koristis zcmd u modu ili g.lupi strcmp ?
[/quote]

NE koristim strcmp moram uskolu ali pomazite ako boga znate a imam i junkbuster
a ima i zcmd komandi pola zcmd pola strcmp
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 12:34:33 POSLE PODNE od [FG:RP] Gogi

Snich

A preko PM si faca? Mislio si da necu ugasit, tek si uvidio, ne brini, nije Snich govno, ovo ti je samo opomena i dokaz da mogu i bolje ti je da zastitis server!

[quote author=
Maki187 link=topic=53287.msg389400#msg389400 date=1347532037]
[/quote]
Marko Carobnjak iz Oza. Ne bitna je procesija niti je bitno da li korist JB AC klince...

nije lose uvek moze bolje :'(
Trazim server gde mogu da budem vlasnik ili suvlasnik znam skriptati,mapati i praviti filter skripte

P.S.Obrisi Inbox kad mi saljes poruku
My FB: www.facebook.com/jasamcrazy

@Snich i sta sad si ti faca sto njemu gasis server ? Uh nemas predstavu sto bih ja voleo da ugasi neko tvoj pa da vidimo dali ces da se pravis pametan.

@Gogi nemoj da menjas nista nego neka ti neko obijasni to protiv obaranja servera i problem je resen a ovaj sto kenja njegov je problem nece moci on da ti zauvek to radi , ali docice vreme kad ce i njemu neko nesto da sjebe.

@Snich zaboravio sam nego jel znas mozda onu izreku "Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada." ?

Snich

Citat: [NX:RP] αησηумσÏ...Ñ• poslato Septembar 13, 2012, 14:59:12 POSLE PODNE
@Snich i sta sad si ti faca sto njemu gasis server ? Uh nemas predstavu sto bih ja voleo da ugasi neko tvoj pa da vidimo dali ces da se pravis pametan.

@Gogi nemoj da menjas nista nego neka ti neko obijasni to protiv obaranja servera i problem je resen a ovaj sto kenja njegov je problem nece moci on da ti zauvek to radi , ali docice vreme kad ce i njemu neko nesto da sjebe.

@Snich zaboravio sam nego jel znas mozda onu izreku "Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada." ?

Nisam faca, nego je on pomislio da je faca, pa kad je vidio da mu je server OFF pomjenio je misljenje, ja sam ko covjek njemu poslao PM i ko covjek ga zamolio da promjeni prefix medjutim poceo je da budali i glumi idiota, nastala je bespotrebna svadja, ja nisam zelio da dodje to tog da mu zaista moram ugasit server, znaci samo da ne nije pravio zabac ne bi doslo do ovog, ja nikom ne prijetim niti zelim svadju, svako ko ima nesto protiv mene ili mog servera, neka ga ugasi ako moze, a Gogi je mislio da bacam bombe i pricam gluposti, i dokazao sam mu da mu je server nezasticen i vlo lak za rusenje cak i kad je zakljucan.

Meni su licno dolazili raznorazni "hakeri" ali nesto nisu mogli da ugase ili naprave belaj  :'(

ovo je smiješno.I ja bi se bunio da nekom serveru bude previx [BG].To je normalno jer neželim da neki bot ima [BG] i kao da je vlasnik BG-a i odmah će se mislit na Balkan Games.Ovo sam uzeo kao primjer.Evo tako je i sa BU i BURPG.Eto tako možeš stavit ime servera dodat još nešto isped.Snich se ima pravo bunit.

Snich

Ljudi ja znam sta govorim i znam sta zelim da kazem, objasnio sam Marku na skype-u, nije meni 17-18 godina da se raspravljam s djecom, FG prefix nemoze imati posto je zauzet. Ako ce imati FG prefix, evo javno govorim da uzme onda i FactionGame ime Zajednice!
Ovaj Gogi mi se bahato obracao preko PM-a, ja stvarno nisam imao namjeru da dodje do ovog, ali od ovog lica je ponasanje katastrofalno i dalo mi je rjesenje tek da uvidi da mu mogu ugasit server.

Ne kazem, moj server je dosta licio na BU ali razlog je taj sto mi je BU bio uzor po vecini stvari, nisam vidio nista dobro u tome sto sam kopirao stvari sa BU-a te sam obrisao sve slicne systeme i svari i uradio jedinstvene. FG server dnevno ima 20+ igraca i ne zelim da sad tamo neko koristi FG prefix.

Nemoj nista menjati samo zastiti dobro server nema on pravo da tebi gasi server!

@Snich - Tebe treba da bude sramota jer si ti bruka ... Sada zaje*avas ovog decka zbog obicnog imena zato sto je prefix isti ....
Pre jos godinu dana kad si molio mene da se spojimo Ekvador i FG , kada sam doveo 25 stalnih igraca na fg a ti mene posle 3 dana banovo zato tisina ti si obican lazov i prevarant ...

Snich

Citat: Cortan poslato Septembar 13, 2012, 15:51:51 POSLE PODNE
Nemoj nista menjati samo zastiti dobro server nema on pravo da tebi gasi server!

@Snich - Tebe treba da bude sramota jer si ti bruka ... Sada zaje*avas ovog decka zbog obicnog imena zato sto je prefix isti ....
Pre jos godinu dana kad si molio mene da se spojimo Ekvador i FG , kada sam doveo 25 stalnih igraca na fg a ti mene posle 3 dana banovo zato tisina ti si obican lazov i prevarant ...
Da, a ti si onaj konj, a sjecam te se, banovao si komplet server, meni si psovao familiju, prijetio si da ces doci u Bosnu i bacit bombu ili tako nesto ;)
Sta si ocekivao? Da te milujem po kosi i nadam se boljem? Koga sam ja to prevario, daj mi razlog? Doveo si 5 igraca sa Ekvadora i neznam sto uopce otvaras tu konverzaciju kad je to bilo davno?
Nikog ja ni na sta ne molim niti ja zavisim od koga, i nemoj lagat pacove da sam te molio, ti si kid za mene, i ti i tvoji sa zajednice ste dosli kod mene i zatrazili ujedinjenje, jer niste imali skriptu kako treba niti ste imali forum, niti server, znaci nisi imao nista sem zelja, a kod mene si dobio sve, da bi na neko odredjeno vrijeme promjenio polaritet i umislio da si tarzan pa mozes skakat s grane na granu kako oces, ali eto, kod mene nisi mogao, pa si rikno ko tele   :-*
Ej, nemoj da se prepiremo, znas da nemozes samnom nikako :)

zasto bi prefixi bili zauzeti ? imena da, prefixi ne
to je i neko iz administracije rekocv

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 16:01:26 POSLE PODNE
Citat: Cortan poslato Septembar 13, 2012, 15:51:51 POSLE PODNE

Da, a ti si onaj konj, a sjecam te se, banovao si komplet server, meni si psovao familiju, prijetio si da ces doci u Bosnu i bacit bombu ili tako nesto ;)
Sta si ocekivao? Da te milujem po kosi i nadam se boljem? Koga sam ja to prevario, daj mi razlog? Doveo si 5 igraca sa Ekvadora i neznam sto uopce otvaras tu konverzaciju kad je to bilo davno?
Nikog ja ni na sta ne molim niti ja zavisim od koga, i nemoj lagat pacove da sam te molio, ti si kid za mene, i ti i tvoji sa zajednice ste dosli kod mene i zatrazili ujedinjenje, jer niste imali skriptu kako treba niti ste imali forum, niti server, znaci nisi imao nista sem zelja, a kod mene si dobio sve, da bi na neko odredjeno vrijeme promjenio polaritet i umislio da si tarzan pa mozes skakat s grane na granu kako oces, ali eto, kod mene nisi mogao, pa si rikno ko tele   :-*
Ej, nemoj da se prepiremo, znas da nemozes samnom nikako :)

ne ne pobrkao si , nisam ja  tebi pretio nego si ti samo usao na server i video da su moji igraci nezadovoljni tvojom bednom skriptom i smanjio se broj iraca na 15 i ti semen banovo a igraci su ti godili al nevredi kad si ispao bot i svi su igraci otisli , pa si gasio plaio fg vamo tamo .... A ovo sto lupas da sam ja tebe molio ja sam imao server Ekvador sa 30 igraca online ceo dan ti si sam dolazio na EK ti i Nidza_Haos da pitate i da molimte zato tisina .... nezelim da se prepirem sad da nebi dobio ban od admina necu vise da se raspravljam svi moji igraci i svi iz administracije znaju istinu ...
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2012, 16:29:51 POSLE PODNE od Cortan

Snich

Citatne ne pobrkao si , nisam ja  tebi pretio nego si ti samo usao na server i video da su moji igraci nezadovoljni tvojom bednom skriptom i smanjio se broj iraca na 15 i ti semen banovo a igraci su ti godili al nevredi kad si ispao bot i svi su igraci otisli , pa si gasio plaio fg vamo tamo .... A ovo sto lupas da sam ja tebe molio ja sam imao server Ekvador sa 30 igraca online ceo dan ti si sam dolazio na EK ti i Nidza_Haos da pitate i da molimte zato tisina .... nezelim da se prepirem sad da nebi dobio ban od admina necu vise da se raspravljam svi moji igraci i svi iz administracije znaju istinu ...

Ak si imao 30 online igraca, sto si se udruzivao s nama, eto vidis da lazes, rodila te majka cupavog :)
Server vam je full, nema sta, lomite druze, lomite ...
Popravi malo na gramatici, ja te pola ne razumijem.  :-X

Citat: [FG] Snichâ,,¢ poslato Septembar 13, 2012, 16:41:59 POSLE PODNE
Citatne ne pobrkao si , nisam ja  tebi pretio nego si ti samo usao na server i video da su moji igraci nezadovoljni tvojom bednom skriptom i smanjio se broj iraca na 15 i ti semen banovo a igraci su ti godili al nevredi kad si ispao bot i svi su igraci otisli , pa si gasio plaio fg vamo tamo .... A ovo sto lupas da sam ja tebe molio ja sam imao server Ekvador sa 30 igraca online ceo dan ti si sam dolazio na EK ti i Nidza_Haos da pitate i da molimte zato tisina .... nezelim da se prepirem sad da nebi dobio ban od admina necu vise da se raspravljam svi moji igraci i svi iz administracije znaju istinu ...

Ak si imao 30 online igraca, sto si se udruzivao s nama, eto vidis da lazes, rodila te majka cupavog :)
Server vam je full, nema sta, lomite druze, lomite ...
Popravi malo na gramatici, ja te pola ne razumijem.  :-X

Pa nepismen si neznas da citas .... nelazem ja znas ti i sam istinu samo nesmes da prizan da ne ispadnes dzukela ...A ovo si ti govorio kao ajde kod nas vamo tamo pokazivao mi tamo neke mape na FG samo da bi presli a kad smo presli opala malena ban aj cuti tu pokri se usima ...