Predstavljen iPhone 5 :)

Započeo Vikkkeeecc, Septembar 12, 2012, 21:05:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ah nije bas nesto, a i sta ce ti Iphone, ja imam Xperiu, i sta samo pozive i poruke...

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: kimo123 poslato Septembar 14, 2012, 21:41:48 POSLE PODNE
Citat: dknez15 poslato Septembar 14, 2012, 21:36:54 POSLE PODNE
Ah nije bas nesto, a i sta ce ti Iphone, ja imam Xperiu, i sta samo pozive i poruke...

Pa ja u skoli kad dosadno upalim WI-FI i malo sam na netu dok ovi nastavncici predavaju

Ti u skoli, ti jos neznas j*bat kamol znati sta se radi u skoli -.-'

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

S!lj0

Kupio sam Samsung Galaxy S II i bolji mi je od iPhone,pao mi na pod nista mu se nije dogodilo dok mi je frendici pao iPhone 4 odmah se je cijeli razbio..

eto slike njezinog iPhone nakon pada
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2012, 22:09:22 POSLE PODNE od S!lj0

Citat: S!lj0 poslato Septembar 14, 2012, 22:08:57 POSLE PODNE
Kupio sam Samsung Galaxy S II i bolji mi je od iPhone,pao mi na pod nista mu se nije dogodilo dok mi je frendici pao iPhone 4 odmah se je cijeli razbio..

Kladim se da je Samsung pao s iste visine, takoder bi pukao...
A i uostalom Tema je o Iphoneu 5 a ne 4/4S
Stay hungry, Stay foolish  :)

Očekivao sam nešto bolje, ali eto.

Ja ću sebi uzeti Xperiu tipo. Dobar je mobitel, sviÄ'a mi se.
Kao što je Muhamed rekao, očekivao sam nešto bolje.

Citat: вιg вÏ...ηηу poslato Septembar 15, 2012, 10:09:39 PRE PODNE

Ja ću sebi uzeti Xperiu tipo. Dobar je mobitel, sviÄ'a mi se.
Kao što je Muhamed rekao, očekivao sam nešto bolje.

Neznam koji je, sad cu malo proguglat, ja imam ovu x8, sranje, ali zestoko, znaci nije onaj ekran multitouch, jer Xperie su poceli da imaju multitouch od ove godine il prosle, znaci blokira se, ja vidjet cu dal cu uzeti Xperia U ili P.

S!lj0

Citat: [UG] Viktor poslato Septembar 14, 2012, 23:06:06 POSLE PODNE
Citat: S!lj0 poslato Septembar 14, 2012, 22:08:57 POSLE PODNE

Kladim se da je Samsung pao s iste visine, takoder bi pukao...
A i uostalom Tema je o Iphoneu 5 a ne 4/4S

Pad oba mobitela je po stepenicama... isti ku.ac je sa 5 da padne razletio bi se takoder..

Pogledaj malo od čega je poleÄ'ina 5-ice napravljena...
Stay hungry, Stay foolish  :)

iPhone <3 <3

Jedva čekam da doÄ'e u hr... taj je moj... sad imam četvorku i super mi je... al vrijeme je za promjenu :D
Otkad sam isprobao iUreÄ'aje ne mičem se, a svi vi koji ih hejtate niste probali i neznate...

Capetroon.

Mi nekažemo da nisu dobri ali nemamo mi para za to :(