[GM] EuroGaming RolePlay Final Version

Započeo Farkias, Septembar 11, 2012, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Dr.Suarez poslato Novembar 18, 2012, 10:53:59 PRE PODNE
Na ovom GM-u ima nekakav bag, kad u IC nešto napišem ne izlazi mi u IC a na OOC hoće.. ne znam zašto neće..

Pa ako ti neće popravi lagano je ..

Citat: Dr.Suarez poslato Novembar 18, 2012, 11:47:05 PRE PODNE
De ti popravi :D ne razumijem se ja u skriptanje samo u mappanje..

Nemogu se sada radi gluposti zamarati..imam drugog posla mada mislim da 99 % radi ... pokusaj ponovo.

Na ovom GM-u ima nekakav bag, kad u IC nešto napišem ne izlazi mi u IC a na OOC hoće.. ne znam zašto neće..

Imao sam isti problem i lako ga je rjesiti ! Samo odi u server.cfg i izbrisi "Hoteli" iz filterscripts i radit ce ti !

Citat: _Iv@nCHe_ poslato Novembar 20, 2012, 17:03:48 POSLE PODNE

Imao sam isti problem i lako ga je rjesiti ! Samo odi u server.cfg i izbrisi "Hoteli" iz filterscripts i radit ce ti !

Kakav to problem imate ? o.O

Najbolji GM do sada :D
ima erori sa JBC_ dali moze da se srede?
www.Game-State.eu" style="border-style: none;

Citat: AW poslato Novembar 20, 2012, 19:51:26 POSLE PODNE
Najbolji GM do sada :D
ima erori sa JBC_ dali moze da se srede?

Taj Error si ti napravio to se nije pojavljivalo..

Extra ti je GM testiro sam ga odavno, ali me sve mrzi da napisem odg u temi  :D i hteo bih da te pitam da li samo meni ne radi cmd /veh ili i ostalima, a ne rade i jos neke cmd  :-X kao npr /agivedrugs; /agivemats i jos neke....
I samo ako ti nije tesko da mi posaljes u PM kodove za cmd /agivedrugs, /agivemats i /veh :)
Sve pohvele, samo tako nastavi  ;)

Citat: Nikola_Soprano poslato Novembar 21, 2012, 17:54:45 POSLE PODNE
Extra ti je GM testiro sam ga odavno, ali me sve mrzi da napisem odg u temi  :D i hteo bih da te pitam da li samo meni ne radi cmd /veh ili i ostalima, a ne rade i jos neke cmd  :-X kao npr /agivedrugs; /agivemats i jos neke....
I samo ako ti nije tesko da mi posaljes u PM kodove za cmd /agivedrugs, /agivemats i /veh :)

Hvala.../VEH SAM JA UKINUO A ZA AGIVEDRUGS I AGIVEMATS TI JE /POSTAVIDROGU I /POSTAVIMATERIJALE

Citat: Fa®i$â,,¢ poslato Novembar 21, 2012, 19:43:14 POSLE PODNE
Citat: Nikola_Soprano poslato Novembar 21, 2012, 17:54:45 POSLE PODNE

Hvala.../VEH SAM JA UKINUO A ZA AGIVEDRUGS I AGIVEMATS TI JE /POSTAVIDROGU I /POSTAVIMATERIJALE
OK tnx ;) ako ti nije tesko samo mi posalji kod za /veh treba mi ta cmd xD..... Hvala

Citat: Mr.Hiilarious poslato Novembar 25, 2012, 14:16:51 POSLE PODNE
Farise imas bagove..evo od mog druga srw.. kompletno sve znaci i ime EuroGaming nista nismo dirali. upload na njegov srw i udjemo na srw i /jetpack nece.

Zato sto vam je u junkbusteru.cfg ukljucen jetpack na 1 vi stavite 0 i raditi ce ili koji vec anticheat koristite.

TESTO SAM MOD ZNACI VRH SI SKRIPTER MOD PRAVI STVARNO 1000/10