[GM] EuroGaming RolePlay Final Version

Započeo Farkias, Septembar 11, 2012, 21:04:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

lol testaj i vidi kakvih iam bugova i popravi sta ja znam kakvih ima..davno sam radio taj mod

joj faris ukro na tom gmju urko opšstine sa ratoprgaminga ukro log/regsistem sa los gaminga i otaj tvoj tutroial sa explosion alpha i onaj speedo nije zut neg crven ti si mu boju zamjenijo dobro haj to ali jebes to nema sta gm je 10/10 svaka cast samo previse si onoga ogradio malo je nekako stisnuto one ograde nemozes gdje bi moro autom pa tako uredu je pottrudio si se

Citat: Sanel Coralic poslato Oktobar 15, 2012, 07:14:37 PRE PODNE
joj faris ukro na tom gmju urko opšstine sa ratoprgaminga ukro log/regsistem sa los gaminga i otaj tvoj tutroial sa explosion alpha i onaj speedo nije zut neg crven ti si mu boju zamjenijo dobro haj to ali jebes to nema sta gm je 10/10 svaka cast samo previse si onoga ogradio malo je nekako stisnuto one ograde nemozes gdje bi moro autom pa tako uredu je pottrudio si se

Si ti gl.up ili bolestan?

Ovo je edit explosiona OMG.

BTW Tarik fala ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2012, 17:32:37 POSLE PODNE od Fa®i$™

e pozdrav kako da skinem gta sanandreas volio bi da i ja igram skinut cu i samp ako moze odgovr hvala

Citat: armin_drogb@ poslato Oktobar 15, 2012, 17:35:42 POSLE PODNE
e pozdrav kako da skinem gta sanandreas volio bi da i ja igram skinut cu i samp ako moze odgovr hvala

lol ne postas to ovdje ali cu ti pomoci evo ti link za san andreas i samp..

GTA San Andreas: http://thepiratebay.se/torrent/7624501/Grand_Theft_Auto__San_Andreas
SAMP: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3e-install.exe

Uživaj :)
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2012, 18:04:07 POSLE PODNE od Fa®i$™

Farise reću ti jedno!! SVAKA CAST!! Radis svoje GM I Ediujes ODlicno ja ti nemam sto reci Odlican si Skripter i Maper i Stvarno Cestitke! Odlicno radis nadam se da doci jos GameModova tvojih Svaka it čast

Citat: Welly_Honda poslato Oktobar 18, 2012, 13:21:19 POSLE PODNE
Farise reću ti jedno!! SVAKA CAST!! Radis svoje GM I Ediujes ODlicno ja ti nemam sto reci Odlican si Skripter i Maper i Stvarno Cestitke! Odlicno radis nadam se da doci jos GameModova tvojih Svaka it čast

Hvala :)

eee kako da otvorim ogradu na kucama onim na VW nece mi sa C ni H ni /otvori?

jedna je /kapija1,/kapija2,/kapija3,/kapija4..koliko se ja sjecam :D

Mod je odlican! :D
Moze mi samo neko reci kako da otvorim vrata u PD/SWAT kad udjes u njihov HQ sva vrata su prekrivena metalom kako se ona otvaraju to mi je jedini problem,moze mi neko reci kako otvoriti to i zatvoriti?

Citat: Daki poslato Oktobar 20, 2012, 21:59:58 POSLE PODNE
Mod je odlican! :D
Moze mi samo neko reci kako da otvorim vrata u PD/SWAT kad udjes u njihov HQ sva vrata su prekrivena metalom kako se ona otvaraju to mi je jedini problem,moze mi neko reci kako otvoriti to i zatvoriti?

Ne znam xd..nisam baratao sa intovima .. :SS

Citat: B-Line poslato Oktobar 21, 2012, 11:32:38 PRE PODNE
Extra,pohvale.. :D
Dovoljno je reči da ga je Faris editao,sve drugo će vam biti jasno! Svaka čast majstore ;)