[POMOC]Komande

Započeo MatthewM, Septembar 09, 2012, 21:14:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Ovako radim GM od 0, takoreci ucim. I sada ubacim ono sve da ako nema komande da pise ono "Ova komanda ne postoji da vidite popis komanda kucajte /komande. I to je sve ok. Sada ubacim komandu /me, znaci bez errora, warninga i ostalih gluposti, restartam server, udem i njega idem /me trci(primjer), ali se ne pokazuje vec prikaze to da komanda ne postoji. Nije to samo kod te komande vec kod svih, pa bih vas molio za pomoc, AKO ME RAZUMJETE.
:))

Dio skripte: Mislim da je neportrebno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

MatthewM | Matthew Montana | Speed Gaming Owner

IP: USKORO!!! | Forum: www.forum-speedgaming.tk | OTVARANJE USKORO!!! | GameMode: [70%]

Citat: m3gA(Matthew) poslato Septembar 09, 2012, 21:14:40 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Ovako radim GM od 0, takoreci ucim. I sada ubacim ono sve da ako nema komande da pise ono "Ova komanda ne postoji da vidite popis komanda kucajte /komande. I to je sve ok. Sada ubacim komandu /me, znaci bez errora, warninga i ostalih [cenzura]osti, restartam server, udem i njega idem /me trci(primjer), ali se ne pokazuje vec prikaze to da komanda ne postoji. Nije to samo kod te komande vec kod svih, pa bih vas molio za pomoc, AKO ME RAZUMJETE.
:))

Dio skripte: Mislim da je neportrebno
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

"Ova komanda ne postoji da vidite popis komanda kucajte /komande. I to je sve ok.

Na koje mjesto si ovo stavio? jesili na kraj?
Umjesto  ??
Return 0;

Evo taj dio:

public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    if(!success) SendClientMessage(playerid, COLOR_MORSKOZELENA, "SERVER: Upisali ste komandu koja ne postoji za pregled svih komandi koristi /komande."); // STRING PO ŽELJI!
    return 1;
}

MatthewM | Matthew Montana | Speed Gaming Owner

IP: USKORO!!! | Forum: www.forum-speedgaming.tk | OTVARANJE USKORO!!! | GameMode: [70%]