West City Otvaranje i prijave za pozicije

Započeo DulLex, Septembar 08, 2012, 08:46:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eto posto vidim da nema da vam kazem.Otvorenje je odgodeno za Utoraj 11.9 u 20h radi host problema.

Forum neradi jer su ub inace srw koji fejka igrace i doso sjebo nas forum forum ce doci valjda u toku dana ispriccavamo se
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2012, 18:17:27 POSLE PODNE od Pajcek55
Dragi Igraci sampa,otvara se nova gamming zajednica West City RPG/DM.Forum: w-city.info Mod je odlicno editan dosta uradeno.U toku su prijave za moderatore gamemastere(ispomoc) i lidere.DoÄ'ite posjetite nas otvaranje 09.09.2012. u 20h 8ÄŒasova.

Evo opet nam hakaju forum Thc David vegass i jeff neznamo sta ce bit sa serverom . sjeban je david tj forum vracen zahvala skripteru koji zna jebat ljude koji nas diraju :D
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2012, 20:36:29 POSLE PODNE od Pajcek55
Dragi Igraci sampa,otvara se nova gamming zajednica West City RPG/DM.Forum: w-city.info Mod je odlicno editan dosta uradeno.U toku su prijave za moderatore gamemastere(ispomoc) i lidere.DoÄ'ite posjetite nas otvaranje 09.09.2012. u 20h 8ÄŒasova.

Vegas.

mater vam jebem fejkersku sta ocete vi reklamirate kod nas pa?

Ma Davida ja nerazumijem stv.Wtf je ljubomoran nek otvori svoj srv pa nek bana na svom.Nego nemoze otvoritp svoj pag haka

nezz ja kog je tu koga poceo zafrkavati oko servera, reklmacija na serverima ide odma ban igracu, a ne ban igraca i rusenje foruma, nez jel ljubomoran al nek sredu to oni koji su zapoceli
Å ta treba pisati vamo?

ma neznam ni ja staje nit me briga samo nam otezavaju open servera

Citat: S!lj0 poslato Septembar 10, 2012, 22:26:28 POSLE PODNE
Pa ovo je obicni CLRP o.O

nije obicni, rjesili smo bugove, dodali nove mape, promjenili spawn, premjestili baze mafija/bandi, napravili jednu gangzonu i premjestili na dok, Dodali nove kuce i bizz, novi eventi su u izradi, dodali GameMastere...
Å ta treba pisati vamo?

srecno

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

hvala i procitaj opis doel sto sam naveo jer nismo dobar opis napravili a jbg ako reklamiramo pa mogu nas banat ne hakat jbt koda smo im konkurencija koja ce imat 200 clanova znamo da necemo imat vise od 30 al se trudimo oni fejkaju i lade jaja nek se trude i bilo bi