[OG:RP] Old Generation v2.0 - Big Update ; 8.9.2012 u 19:00

Započeo [OG]undeR., Septembar 06, 2012, 20:32:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Shoorty poslato Septembar 06, 2012, 22:19:08 POSLE PODNE
Extra, sretno.

Mozete reci koji je ovo font na slikama ?
Ja na ovom mjestu ne bih govorio, ipak je to OG font... Ali ako under/gagi/terminus oce dati slobodno ;)

Stari covek

Citat: Shockâ,,¢ poslato Septembar 06, 2012, 23:44:53 POSLE PODNE
Sto se ne prijavite sa SL sigurno bi vas prihvatili ;)
Mi trenutno nemamo dnevno po 50 igraca zbog onog sto je bilo na otvaranju :)

Odlican update Gagi  :-*
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Ovdje cemo nabrojati ljude, koji su pridonjeli Old Generation zajednici, i zelimo da im ovim putem zahvalimo.
HVALA VAM!

Old Generation Skripter, bez njega ovo sigurno ne bi postigli sto sada imamo. Covijek koji moze iskriptati sve sto mu padne na pamet, te uspijeva. Gagi drago nam je sto si s nama! Hvala!

StjepanS, nam u zadnje vrijeme, pomaze nasem glavnom skripteru, da rijesi par problema, te mu uvijek pomaze. Hvala!

Under. covijek koji je zapoceo ovu zajednicu, jos prije 2 godine! Bez njega nebi postojao Old Generation! Takodjer, zasluzan je za SMF temu, koja je izvrsno odradjena! Hvala!

TerminuS-a svi znate, doktor mappanja. Bez njega ne bismo imali predivne mape koje se nalaze na Old Generation-u! Hvala!

Nas co-admin, uvedi red na forumu, ali i na serveru. Dosta nam toga pomaze, bez njega ne bi bilo isto na OG-u! Hvala ti na mapama, i sto uvodis reda! Hvala!

Za nas mappa, to nam jako znaci, hvala ti sto ukrasavas server, time sto mappas, i sto s nasim mappama privalcimo igrace! Jos jednom HVALA!

Lepotic, prije je za nas mappao, davao je neke izvrsne ideje! Hvala!

Hvala i nasem Makiju, koji nam je uvijek pruzio ruku pomocnicu, uvijek nam je pomogao kada nam je bilo najteze. Ovim putem ti zahvaljujemo! Hvala!

Nas PhotoShoper, pomaze nam stalno, sMod je, odrazava red, te pravi cuda u PS/Cinema4D... Hvala!

Covijek koji nam stalno pomaze, na serveru i na forumu, te nam je uradio UpDate text! Hvala!

Poslednja Izmena: Septembar 07, 2012, 16:14:22 POSLE PODNE od [OG:RP] ColdPlay

[quote author=[OG:RP] ColdPlay link=topic=52834.msg385549#msg385549 date=1347027103]

Lepotic, prije je za nas mappao, davao je neke izvrsne ideje! Hvala!

[/quote]

Jih, Hvala za zahvalu  :P  Inace dosta mojih ideja je tu, a Gagiju svaka cast kako ih je uradio... :)

Vegas.

Vidi nema mene :D .. Ko vam drži aktivan PDF "Žalbe na igrače"? :D

Citat: Vegas. poslato Septembar 07, 2012, 18:43:22 POSLE PODNE
ahahahahahaha :* njube
Follow me na Instagram @sixmatic

Vegas.

Citat: √αηĨȴȴα poslato Septembar 07, 2012, 23:14:48 POSLE PODNE
Citat: Vegas. poslato Septembar 07, 2012, 18:43:22 POSLE PODNE

Jadan taj podforum ako ga ti moderiraš.

OT: Sretno ;)