[GM] Los Santos TDM

Započeo AroN, Avgust 31, 2012, 22:48:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Los Santos TDM

Autor: Ovaj GM nisam ja pravio od 0 nego sam ga preuzeo i ja sam ga nadopunio.

Informacije o GM: Ovo je TDM to jest team deathmatch sa sjedištem u Los Santosu. Postoje 4 tima. To su: Grove, Ballas, Vagos i Los Aztecas. Osnova ovoga TDM-a je da izabereš svoj tim i onda ideš u pohod da ubijaš protivničke timove. Svakim ubojstvom protivničkog člana ekipe dobivaš 5000$. Ima tu još nekih dodataka al nebih sad u opširno jer to možete vidjeti kad isprobate ovaj GM.

Komande za igrače:
/hitman
/bounties
/bounty
/lock
/unlock
/help
/skydive
/nos
/me
/fix
/repair

Komande za admine:
/godmodeon
/godmodeoff
/v(/vehicles) [ID]
/jetpack
/akill
/ban
/kick

Dodataka: Tu ima još i chat za organizacije, na početku se dobiva 20 000$, Auto poruke(nedostatak goriva, pokvaren auto...), anti tim kill...

Link za download: Obratite se meni na pm, jer ovaj GM neželim da završi u kretenskim rukama.

Komentar: Slobodno komentirajte, iznosite svoje mišljenje i ocjenite GM od 1/10.

Poslednja Izmena: Avgust 31, 2012, 22:55:04 POSLE PODNE od AroN

Citat: X:RP|Boris Spice.pwn poslato Avgust 31, 2012, 22:55:09 POSLE PODNE
Slike ?  :-X
Da ti pravo kažem nisam imao vremena da slikam, a i možete sami kad ubacite GM vidit ga ;)

Moram ti reć da si totalno glup, svima stavljaÅ¡ da ćitaju pravila a ti ne postaviÅ¡ dl link, moram ti se na PM javit joj daj.. koje sra.nje daj link nemoj da pričaÅ¡ glupost   >:(

Citat: [SX] Speedyâ,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 23:50:00 POSLE PODNE
Moram ti reć da si totalno [cenzura], svima stavljaÅ¡ da ćitaju pravila a ti ne postaviÅ¡ dl link, moram ti se na PM javit joj daj.. koje sra.nje daj link nemoj da pričaÅ¡ [cenzura]ost   >:(
Nisam stavio link iz razlog što sam se namučio na ovome GM-u ko rob...Nežlim nekoj botari dati pa da ode na drugi forum i prodaje ovo ili npr. stavlja link. Ja sam se iznojio i napsovao bogova na ovome za cili život. I rekao sam komentiraj a ne pametuj ;)

Citat: AroN poslato Avgust 31, 2012, 23:52:36 POSLE PODNE
Moram ti reć da si totalno [cenzura], svima stavljaÅ¡ da ćitaju pravila a ti ne postaviÅ¡ dl link, moram ti se na PM javit joj daj.. koje sra.nje daj link nemoj da pričaÅ¡ [cenzura]ost   >:(
Nisam stavio link iz razlog što sam se namučio na ovome GM-u ko rob...Nežlim nekoj botari dati pa da ode na drugi forum i prodaje ovo ili npr. stavlja link. Ja sam se iznojio i napsovao bogova na ovome za cili život. I rekao sam komentiraj a ne pametuj ;)

Pa onda ga stavi u prodaju ako ne misliÅ¡ link stavit omg  ::)

Boris Spice

Citat: [SX] Speedyâ,,¢ poslato Avgust 31, 2012, 23:53:37 POSLE PODNE
Citat: AroN poslato Avgust 31, 2012, 23:52:36 POSLE PODNE

Pa onda ga stavi u prodaju ako ne misliÅ¡ link stavit omg  ::)

Potpis.

Ja da ima download skinio bi,ali ovako naravno ne..