[GM]eXtreme RP

Započeo [DV]TeÅ¡ke, Avgust 22, 2012, 18:11:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sranje mod login je tek sjeban udjem registrujem se odem na game panel namestim admina udjem opet na server i ukucam password kaze pogresna lozinka

Citat: arambasa poslato Septembar 02, 2012, 00:10:18 PRE PODNE
[cenzura] mod login je tek sjeban udjem registrujem se odem na game panel namestim admina udjem opet na server i ukucam password kaze pogresna lozinka
to je normalno ako editujes na gamehostingu

Citat: Bllade poslato Septembar 18, 2012, 16:42:01 POSLE PODNE
Bravo teske ,profesionalni profesionalcu mnogo je dobar gm kazi mi jel ti pomagao onaj profesionalac Vegas ili si sve sam smisljao i radio,mod je profesionalno odradjen znaci dere Vegasove ofline komande.Samo nastavi tako profesionalno da radis,i moj si idol . Vidis  i pesmu sam ti posvetio koliko te gotovim .Pozdrav Za Teskete And Vegasa Profesionalci.
Nije mi pomagao vegas mod sam uradio sam , sto se tice pesme ne znam sto pravis budalu od sebe kad nisi...

Citat: [VG]SpawneR poslato Septembar 18, 2012, 20:35:03 POSLE PODNE
Ajde dole napisi , eh da su Teske i Vegas kao SpawneR nas , ceo svet bi bio iza nas  :P :P  :D
mozda kad bi ti znao skriptat

Nauci skriptati i neceti trebati ni idol ni te pesmice  :)

testao sam mod pa eto bogami skroz lose ......... 10/10 sala mala extra 

Kako je oznacen spawno u pawnu, ocu da ga promenim,posto editujem gm, super je :D
RESPECT :
Vegas & C++

Zasto kad hocu da promenim lanmode na 1, i announce na 1 i sifru...nakon toga mi server nece da radi...tj pise Retrieving info...ako moze objasnjenje..i takodje kada pokrenem Pawn (izaberem gamemode eXtreme pise mi error kao ne moze da pokrene...(...My Documents\Downloads\mod\gamemodes\eXtreme.pwn(4) : fatal error 100: cannot read from file: "utils"))
Ako moze objasnjenje...hvala unapred...