[Opis] Afrika RolePlay - The new power

Započeo Baraba !, Avgust 17, 2012, 13:40:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

N0NE

Citat: ...Neno... poslato Avgust 18, 2012, 22:34:58 POSLE PODNE
Citat: [AG] n0nE poslato Avgust 18, 2012, 21:27:11 POSLE PODNE
evo jedna slicica, trenutni rekord

Kao da sam znao da necete preci 40  :D Jednostavno,polako servera koji naprave mod od nule i otvore server najvise imaju 45 igraca  ;D Inace bio sam malo i dobar je srv,lijep gm,to je onaj earth rp none ?

30% da - 70% ne; vise je stvari novih ali ima i sa eartha stvari, a ja sam se isto nadao oko 30 tako da sam ispunio svoja iscekivanja sa 35, a trenutno broj igraca ne spada ispod 20 sto me isto zadovoljava

...Neno...

Citat: [AG] n0nE poslato Avgust 18, 2012, 23:44:16 POSLE PODNE

Kao da sam znao da necete preci 40  :D Jednostavno,polako servera koji naprave mod od nule i otvore server najvise imaju 45 igraca  ;D Inace bio sam malo i dobar je srv,lijep gm,to je onaj earth rp none ?

30% da - 70% ne; vise je stvari novih ali ima i sa eartha stvari, a ja sam se isto nadao oko 30 tako da sam ispunio svoja iscekivanja sa 35, a trenutno broj igraca ne spada ispod 20 sto me isto zadovoljava
Malo me podsjeca na earth ima nekih stvari pa et  :D

inace pratim vas od kad ste se otvorili broj igraca nestapada ispod 20

N0NE

Citat: ...Neno... poslato Avgust 18, 2012, 23:47:58 POSLE PODNE

da, ovi svi sto su sada na serveru su stalni igraci i misle ostati tu tako da ne ocekujem da pada ispod 20, a inace hvala na pohvalama :D

Citat: [AG] n0nE poslato Avgust 19, 2012, 00:31:17 PRE PODNE
Citat: ...Neno... poslato Avgust 18, 2012, 23:47:58 POSLE PODNE

da, ovi svi sto su sada na serveru su stalni igraci i misle ostati tu tako da ne ocekujem da pada ispod 20, a inace hvala na pohvalama :D
Ja sam meÄ'u njima XD :D

Vegas.

Joj kako smo ja i Teške (Nemanja_Loza) abusali, DMali, hjoooooj :D ...

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 19, 2012, 01:16:03 PRE PODNE
Joj kako smo ja i Teške (Nemanja_Loza) abusali, DMali, hjoooooj :D ...

to je za pohvalu,hm ne to je dokaz da ste vi obicna djeca koja ne podnosite konkurenciju, svaka cast na dokazivanju :D

Vegas.

O kakvoj konkurenciji ti pričaš? Sa svojim anticheatom i izostavljanjem returna nisi nikakva konkurencija, a vidićeš naš mod od 0..

Na registeru svaki igrač vidi /pomoc.

Umreš, spawna te na aeru pa prebaci kod GSF

DoÄ'eÅ¡ na burg pickup ispada svaÅ¡ta

DoÄ'eÅ¡ kod RC shopa nedo Bog nikome

I još što sam imao para koliko sam hteo, i gunova itd...

N0NE

da bilo je bugova, mod je od 0, ajde sad udji pa probaj, ups ne mozes banan si ;)

Vegas.

Možda bih ja sad trebao da plaćem što sam banan? Meni je bilo zabavno, pogotovo kad ste me po školi ganjali :D ..

Citat: [AG] n0nE poslato Avgust 19, 2012, 01:40:46 PRE PODNE
da bilo je bugova, mod je od 0, ajde sad udji pa probaj, ups ne mozes banan si ;)
Mozda jeste od nule al si neke poslove bukvalno kopirao sa Nosicus-a (posao elektricara cak su i randomi isti).To znam jer samo noxicus radio 2 mjeseca.

N0NE

Citat: Vegas. poslato Avgust 19, 2012, 01:42:53 PRE PODNE
Možda bih ja sad trebao da plaćem što sam banan? Meni je bilo zabavno, pogotovo kad ste me po školi ganjali :D ..

djecu svasta zabavlja, @teske da uzeo sam lokacije iz noxciusa, jesi jos neki posao nasao posto vidim nabrojao si ih puno

a kolka ste djeca dokazuje napad botovima iz ljubomore, pa cete malo sad na ladjenje pozic :D

kad se praviš toliki skripter
ajde na megdan   8)

Vegas.

Očigledno imaš problema sa gramatikom, a Bogami i sa primanjem kritika..