"Trebam nešto" - tema

Započeo vlado_plavsic, Avgust 16, 2012, 20:15:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li neko ima kakvih mapa za baze bandi u SFu da bacim pogled na to :)

Trebaju mi kodovi kad neko prodje kroz lasere koji se nalaze u banci da odmah dobajuju wl ? Zna neko ?

I dalje trebam neke baze za SF, interisuje me San Fierro samo :)

E ovako znam da trazim previse ali bio bi veoma zahvalan ako neko ima sistem rob banke/ wanted lvl/ use inventory/ kao na balkan school ...
rob banke mislim na to da se moze rob dostavit...
Molim vas, ako neko ima pm me.

Treba mi, da napravim komandu za VIPa 5 tjst Master Donatora, da nema preko komande /nick da menja boju nicka, vec da napise sta god on zeli... Hvala
GameModovi: ne mere sve stat xd
Nova Kuca: 87.98.130.157:7777 - Developer
Pawn, YSI, SQL, REGEX - Developer
BIG Respect to: Xunder, .mumitza

Zdravo momci, treba mi sistem dinamicnog eventa, za UP mod, ako ko ima moze poslat   :'(
@Tayson Pawno

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Trebam We sa mapama belim,nije obavezno da ima da pada sneg

Ovo predhondo sam nasao
mzd sam promasio pdf al jbg
trebam nekog ko ce da uradi td-ove,ne treba nista posebno

Poz, trebao mi sys furniture, da su prevedene

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

treba mi admin sistem pocetnik sam u skriptanju uradio sam reg/log sistem spawn i sad dosao na red admin sistem.. Ako neko ima da mi da bio bih mu zahvalan ?

zna li neko fixati ovo? samo ne ogranicenje, menjao sam plugini includes

[20:24:00] [debug] Run time error 6: "Invalid instruction"
[20:24:00] [debug]  Unknown opcode 0x206eb at address 0x00000032
[20:24:00] [debug] AMX backtrace:
[20:24:00] [debug] #0 00000032 in public cmd_dsetmoney () at <unknown file>:0
[20:24:00] [debug] #1 native CallLocalFunction () from samp-server.exe
[20:24:00] [debug] #2 0001dba0 in ?? (... <2 arguments>) at C:\Users\User\Desktop\Diamond RolePlay v1.5.2 by Vito Lorenzo\Compiler\include\zcmd.inc:108
[20:24:00] [debug] #3 0000e99c in public OnPlayerCommandText (playerid=0, cmdtext[]=@02da279c "/dsetmoney 0 99999999999") at C:\Users\User\Desktop\Diamond RolePlay v1.5.2 by Vito Lorenzo\Compiler\include\YSI\y_hooks/impl.inc:929

Citat: Vito Lorenzo poslato Decembar 22, 2018, 20:25:33 POSLE PODNE
zna li neko fixati ovo? samo ne ogranicenje, menjao sam plugini includes

[20:24:00] [debug] Run time error 6: "Invalid instruction"
[20:24:00] [debug]  Unknown opcode 0x206eb at address 0x00000032
[20:24:00] [debug] AMX backtrace:
[20:24:00] [debug] #0 00000032 in public cmd_dsetmoney () at <unknown file>:0
[20:24:00] [debug] #1 native CallLocalFunction () from samp-server.exe
[20:24:00] [debug] #2 0001dba0 in ?? (... <2 arguments>) at C:\Users\User\Desktop\Diamond RolePlay v1.5.2 by Vito Lorenzo\Compiler\include\zcmd.inc:108
[20:24:00] [debug] #3 0000e99c in public OnPlayerCommandText (playerid=0, cmdtext[]=@02da279c "/dsetmoney 0 99999999999") at C:\Users\User\Desktop\Diamond RolePlay v1.5.2 by Vito Lorenzo\Compiler\include\YSI\y_hooks/impl.inc:929

cek cek posalji ti meni u Privatnu Poruku kod od komande /dsetmoney

i ovo da li zna neko, ne znam gde je error, kad se logira igrac na rcon, da rcon i na drugi igrac, primer ja se logujem na rcon i mi dava rcon lozinku da unesem, ist dialog daje na svi igraci a oni nisu se logirali na rcon

public OnRconLoginAttempt( ip[], password[], success ) {

new ip2[ 32 ];
   if( success ) {

foreach( Player, i ) {

GetPlayerIp( i, ip2, sizeof( ip2 ) );
           if( !strcmp( ip, ip2, true ) ) {

SPD( i, dialog_RCONPROVERA, DSP, D_NASLOV, "Da bi mogli da koristite RCON admina, morate da ukucate sigurnosni RCON kodn\nMolimo vas da kod unesete ispod!", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
         }
      }
   }
    return true;
}

else if( dialogid == dialog_RCONPROVERA ) {

if( !response ) return Kick( playerid );
      if( response ) {

new broj;
          if( sscanf( inputtext, "i", broj ) ) return SPD( playerid, dialog_RCONPROVERA, DSP, D_NASLOV, "Da bi mogli da koristite RCON admina, morate da ukucate sigurnosni RCON kodn\nMolimo vas da kod unesete ispod!", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
          if( broj != 123456 ) return SPD( playerid, dialog_RCONPROVERA, DSP, D_NASLOV, "Da bi mogli da koristite RCON admina, morate da ukucate sigurnosni RCON kodn\nMolimo vas da kod unesete ispod!", D_ODABERI, D_ODUSTANI );

SendInfoMessage( playerid, "Uspjesno si se ulogovao kao RCON administrator!" );
      }
   }

Trrba mi kads igrac rentuje vozilo da na labelu pise da je zaizeto a kads unrent da nije, pokusap sam vec ali mi nece nesto update label. Koristim ATH by Traxx

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Potreban skripter da izmjeni samo ime moda i TD. Nagrada Head-Admin na srw :D ;) ;) ;)

Link od moda: https://www.sendspace.com/file/lc8px3
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2018, 08:50:56 PRE PODNE od Ahmet284