[POMOC] Oko NLRPGv2

Započeo VeNom_, Avgust 15, 2012, 21:52:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: NLRPGv2 i v3
Problem: Dao mi je jedan drug preko skype NL spojen sa DB ja ga krenem da upalim izbavi mi ono cudo koda nema DB! A on palio isti taj mod i moze mu sve! Molim vas da mi neko pomogne oko ovoga!

ako si ti onaj almir sito....
radije ti kazem ostavi se toga i skini si CLRP jer neznas ni pawno otvorit

Moze li mi neko pomoci molim vas??

Evo da ti objasnim:
Skines XAMP sa neta
Kad ga downlodas i instaliras na komp moras da pritisnes Start ti pise pored MySQL i Apache to mora da ti bude pokrenuto
Kad si to uradio odes u svoj pretrezivac i ukucas http://localhost/phpmyadmin/
Nakon toga otvorit ce ti stranicu(nece ti je otvorit ako nisi sve ispravno uradio prije gore)
Nakon tog negdje u lijevoj strni bilizu coska ti pise "Baze podataka" tu odes i upises ime Baze
Nakon toga pritisnes izrad i napravit ce ti se baza vidjet ce sa lijeve strane tu DB odes u nju i inportujes svoju datebasu
I sad odes u mod moras naci nesto ovaKVO I POPUNITI:
#define MYSQL_HOST "127.0.0.1"//Ne diraj ovo
#define MYSQL_USER "root" //Ne Diraj ovo
#define MYSQL_PASS "" // PASWORD baze, na localhostu nema passworda za mysql baze, a naravno na kupljenom stavite koji želite
#define MYSQL_DB   "test"//Ovdje ide ime koje si stavio kad si izradivo bazu tj ono na localostu

ako nije jasno javi i da ti kazem odi uzmi neki DM mod ili stunt i radi na njemu dok ne naucis osnove

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Roki, imam i ja problem oko Logina...Mozes li mi pomoci??
Pratio sam ove korake i nerazumem sta znaci "inportujes" ...Pojasni mi malo!
Hvala unapred!
Sorry, sto se mesam u ovom postu!

Kad si napravio db tj isao ono izradi
Sad udes u tu DB na lijevoj strani ce ti pisati DB sve i pisace ti koju si ti napravio donsno koje si ime unio kad si je izradivo
udes u to i nece tu nista biti bit ce prazno
I gore u izborniku ti pise Uvoz ili ako je u tebe na engleskom pisace ti Inport i kliknes to i onda ides odaberi fail ili ako ti vec pise i nades DB i uplodas je eto
Ako opet nisi razumio imas i u ovoj temi malo detaljnije sa slikama
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=24981.0

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Pomoc! Ja uradim sve kako si napisao upalim ovo cudo "apache" i ono se samo izgasi zasto se gasi??

Apache busy port 80 pa to do skajpa ako ga imas.na skype ides Tools/Options/Advanced/Connection/i onda imas tu nesto Use port 80 and 443 ako ti je to stiklirano sa onim ti ga odstikliraj da kockica bude prazna save to sve ugasi skype ugasi XAmpp restartuj komp i kad se upali upali xampp i probaj da upalis apache

Roki aj mi daj download link za ono Root i plugins, na ovaj tut. sto si mi dao neradi link, pa bi te zamolio da mi das drugi! :)
Hvala unapred!