[pomoc] kapija za kucu

Započeo Danisha, Avgust 15, 2012, 12:39:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ravens
Detaljan opis problema:E ovako kako da napravim kapija na nekoj kuci koju moze samo vlasnik te kuce otvorit i npr kad je otvori na /gate da ona stoji otvorena dok on opet ne kuca /gate da se zatvori pomoccc
Dio skripte:////
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):////

Zna li ko ovaj sistem? Hitno mi jeee :)

Znaci ovo nije DUPLI POST  ;) ovo ti je ''TRIPL POST''  8) a inace za ovo i meni mi treba pomoc moze neko da odgovori ?  :D :D

Pozdrav !

Ma znam brate za ovaj tut pregledo sam ga 100puta ali neznam kako da stavim da kapiju moze samo otvarat vlasnik te kuce npr Id kuce 20

Aha a vidjo sam na drugim serverim vlasnik je napravio ko kupi kucu moze i otvarat kapiju

Citat: Anoo1 poslato Avgust 15, 2012, 13:57:45 POSLE PODNE
Znaci ovo nije DUPLI POST  ;) ovo ti je ''TRIPL POST''  8) a inace za ovo i meni mi treba pomoc moze neko da odgovori ?  :D :D

Dolku vi e potrebna pomos za ova pisete mi racunanje teka e sredeno..

Pozdrav !
F![L]!P 550

if(strcmp(PlayerName,"Ime_Igraca",true)) //Provjerava dali je igrac taj i taj
              {
                 SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Kapiju moze otvoriti samo {FFFFFF}Ime prezime"); //Izbacuje poruku
              }
No

Svima kojim trebe ovo se nalazi ovdje imate detaljno objasnje koristire drugi put trazilicu
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=50616.0

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."