[SA]BloodMoney HardPlay [0.3e] IP:193.192.59.222:7800

Započeo Seizz, Avgust 05, 2012, 19:27:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lepo sredjeno, ali je sve ovo slabo...Ok za pocetak, ali ne znam koliko ce ti igraca doci za ovo... :P

Shomy ti trebaš ić u Vrapče na teško liječenje ^^

OT: Dobar opis.Bio sam na serveru i neznam zašto se furate na stari BE(spawn,AntiCheat,trčanje itd..).Sretno sa serverom !

Seizz

Server je unikatan ne kopiramo nijedan server rekord igraca je 100/100 posetite nas i uverite se koliko je dobar server

Citat: Seizz poslato Avgust 08, 2012, 12:13:28 POSLE PODNE
Server je unikatan ne kopiramo nijedan server rekord igraca je 100/100 posetite nas i uverite se koliko je dobar server

aj me ubaci u tvoju taksi organizaciju 3 sam lvl i nick mi je Miki_Gicic

Sretno vam :)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Seizz

Hvala pozovite i vase drugare a naravno i drugarice xD stvarno moze dobro da se zaradi

Imate dosta igraca, odlican mod, sretno vam u daljnjem radu

Seizz

Seizz

Mi smo jedini server koji ima bilborde,tekstove na vozilima zidovima i slicno

Sve Dm-eri sranje server ovaj Seiz se ulizivao vlasniku da dobije admina. Mapa je sva zbrkana, mod je obican raven's malo preveden. Nikad nmz da ti se skine wl. Po meni najvece sranje!

Seizz

Ja se nikom nisam ulizivao i server nije edit nego je od 0 pravljen sve je extra udjite i uverite se

Citat: Seizz poslato Avgust 09, 2012, 19:15:39 POSLE PODNE
Ja se nikom nisam ulizivao i server nije edit nego je od 0 pravljen sve je extra udjite i uverite se

Prvo pročitaj pravila za Dupli Post.Sad sam bio na serveru čista kopija BE i Ravens mod.Tako da nemojte lagat ovdje :)