[Ghost Recon | Future soldier]

Započeo Don Eagle, Jul 27, 2012, 12:54:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako imam igru Ghost recon future soldier i sada imam 3 diska i kaze mi da svaki disk kopiram u jedan folder , ja to uradim i sada kaze da moram kliknuti na prvi i ici EXTARCT HERE ja to ide ali izbijau erori , i to kod svih i nzm kako da ih ekstarktujem.
Evo slike:

Hvala unapred ako neko zna , hitno mi je.

1.Pise da treba da vadis fileove iz prethodne (ne znam kako da ti volume prevedem pa cu napisati "datoteke") datoteke,raspakirati sr-tcrgrfs.iso (mislim da se .iso file moze pokrenuti preko deamon toola)

2. Potrebna "datoteka" je odsutna (ta sr-tcgrfs.r23)

3. Nema fileova za raspaktovati (ekstraktovati)

Kada to pokusam preko 7zip pise FILE IS BROKEN , i sada sam probao ekstartovati iz diska .

Citat: Don Eagle poslato Jul 27, 2012, 13:02:15 POSLE PODNE
Kada to pokusam preko 7zip pise FILE IS BROKEN , i sada sam probao ekstartovati iz diska .
Ne koristi 7zip nego winrar,i ja sam imao problema sa 7zipom.

Onda koristi Deamon Tools ili koji program vec moze da otvara .iso file i da pravi virtualni disc pa prekopiraj sve sa tih diskova.

Kako , probo sam DEMOn nece posto su tp ZIP fajlovi , nece da ih otvori prvo ih moram ekstart ali ni to nece.

koji prvo extract pokreces? imas li neki fajl koji je oznacen kao 1 ili tako nesto..jer samo pokrenes extract tog prvog i onda ce on sam traziti ostale cd-ove da mu ubacis

Citat: [DV]Teske poslato Jul 27, 2012, 18:15:46 POSLE PODNE
ekstra igrica ja je igram  ;D
Nije zeleo da zna dali je igrica ekstra nego je pitao da li mozemo da mu pomognemo -.-'

OT: Mozda stvarno arhiva ne radi..
ODSUTAN

desi se nekad da ti se file osteti tokom skidanja to nije nista novo

Ja sam ovu kupio na pijaci , nisam znao da je izasla da skinem , nisam pratio , ali sada sam skinuo i probacu ponovo.

Citat: [DV]Teske poslato Jul 27, 2012, 19:19:10 POSLE PODNE
desi se nekad da ti se file osteti tokom skidanja to nije nista novo
Isto to sam mu reko,desilo mi se hiljadu puta,ali najveca tuga je kad ti se desi tako kad skidas nesta 2 dana  :D  :D

igrica zauzima 12gb  :-\
a zamisli da moras ponovo skidat Max Payne 3 koji zauzima 26gb to je muka  ::)

Skinuo sam i radi, meni se skinulo brzo posto mi je brzina velika ,a igram i max payne 3 .