[POMOC] Ubacivanje mapa

Započeo [BURPG] R4PID, Jul 26, 2012, 09:52:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja cu ovdje postaviti jer nez gdje da pitam mogu pdf pogrijesiti..

Kada konvertujem mape i hocu da ih ubacim u .pwn file ne razumijem ja nadjem onaj dio OnGameModelnit ali nez gdje tacno tu trebam ubaciti npr na nekom GM-u koji sam skinuo samo da bih testao te mape ali me zbuni imaju gore oni textdrawovi u ispod mape vec psotojece gdje tacno da je svoju ubacim i daj eubacim pored ostaih pise createdynamic object a kod mene createobject i kad idemo compile nece error ima pls objasnjenje !!!

Halid || Game Admin[1338] || Mapper || CO-ADMINISTRATOR

Balkan Ulice RPG

Idi pod OnGameModeInIt , pritisni CTRL + F i kucaj CreateObject , naci ce ti vec neki createobject koji je vec na modu, tu na vrh createobjecta zaljepis codove koje si convertovao zatim ih sve zaokruzis i pritisnes TAB(zbog poravnanja),ako nesto nije jasno reci?

Sve je to ok ja sam tako uradio samo sto nisam mogao naci createobject vec CreateDynamicObject i tako ubacio prije toga konvertovao u createdynamicobject i poravnam i kad stisnem compile uvijek error ne kontam ?  :-\

Balkan Ulice RPG

Zbog cega izbacuje taj error ??

Balkan Ulice RPG

Evo tog errora..

Balkan Ulice RPG

Pokreni mod direktno iz pawn foldera

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ poslato Jul 28, 2012, 14:20:21 POSLE PODNE
Pokreni mod direktno iz pawn foldera

Uradio sam tako i sad ne izbacuje error, ali problem je sad sto kad odem da testam mapu nema je nijednog tog objekta sto sam ubacio ??

Balkan Ulice RPG

Ako ti mapra ima vise od 150 objekata , moras je prebaciti u CreateDynamicObject.
To je mnogo bolja funkcija , i veca je vidljivost objekata.