[OFF-T] Trazim skriptera/mapera #10

Započeo ...Neno..., Jul 24, 2012, 09:45:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Potreban (Skripter ili maper): Maper
Nagrada: Vlasnik...
Vaše godine: 14
Kontakt: PM !
Ostalo: Maper treba znati raditi sa MTA i Map Editorom... Takodje posaljite par slika vasih radova...

Village's Roleplay USKORO...

Lesa

Potreban (Skripter ili maper): Skripter i 2-3 Mapera
Nagrada:
Srbija: RL Pare + Head Admin + Pozicija na Forumu.
BiH,CRO...:Head Admin, lvl, Pozicija na Forumu i ig pare.
Vaše godine: 15
Kontakt: Skype: sasa.djordjevic26 Facebook: www.facebook.com/aleksandarlesa ili jednostavno na PM :D
Ostalo: Trazim iskusnog skriptera i iskusne mapere koji znaju svoj posao.

Poslednja Izmena: Decembar 14, 2012, 13:32:34 POSLE PODNE od eQ' Gogo
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Potreban (Skripter ili maper): Glavni Maper,Glavni Web disajner,glavni skripter (cijeli tim za otvaranje novoga servera)
Nagrada: Owner na serveru
Vaše godine: 16
Kontakt: PM na balkan sampu
Ostalo: Treba mi zainteresirani ljudi koji zele otvoriti novu zajednicu...

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Vodjene zajednickog servera
Vaše godine: 16
Kontakt: http://www.facebook.com/daniel.tesmanovic
Ostalo: U planu je veliki projekat,molim da se ne javlja covek koji ne zeli da radi redovno,npr radi svaki drugi-treci dan po 1h ,vec neko ko ce raditi i neko iskusan,troskove placanja snosim ja,tako da njegovo je samo da pravi skripticu ,a ja cu mu slati neke idejice koje mi sinu na pamet,i da obavezno je testiranje zajednicki svaki 5 dana ,a moze i manje (ako on zeli) ..PS: Ovo je oglas za mog mladjeg burazera,cisto da znate ,javljajte se iskljucivo na njegov FB ,ali ako bas ne mozete na fb onda ovde pa cu mu ja preneti.. ;)
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Potreban (Skripter ili maper): Pomocni Skripter
Nagrada: Sve cemo se dogovoriti :)
Kontakt: skype : dragoljub.cortan ili ovde na pm/pp
Ostalo: Potreban je jedan pomocni skripter koji ce pomagati Meni u skriptanju kao nagradu bice neki admin lvl [iznad 1337] no javite se pa cemo se sve dogovoriti ... i molim vas da se ne javljaju neke "budale" koje neznaju nista , Hvala!

Potreban (Skripter ili maper): Dobar skripter
Nagrada: 1338 na Un.ited Balkan serveru
Kontakt: PM ovde ili na našem forumu.
Ostalo: Radi se novi mod, potreban dobar skripter da ga zavrsi.

Potreban (Skripter ili maper): Skripter
Nagrada: Novac ili po dogovoru
Vaše godine: ne bitno samo znas svoj posao
Kontakt: http://www.facebook.com/astrix.samo ili ovdje u pm skype: astrix.samo
Ostalo: vec imam neku skriptu koju treba popravit (ne javljajte se ako ne znate radit)

Potreban (Skripter ili maper): Photoshoper
Nagrada: Dogovorit cemo se
Vaše godine: 21 godina.
Kontakt: PM il e-mail: [email protected]
Ostalo: Potrebno je da je kanditat stariji od 16+,i da dostavi neki svoj rad kao dokaz.
• Unique City RPG •
• Owner & Scripter •

Potreban (Skripter ili maper): Skripter i maper
Nagrada: Sve sem novca, i GPanela
Vaše godine: 11
Kontakt: Samo PM ovdje
Ostalo: Trebam skriptera, a ne nekog k'o ne zna skriptati kapiju. Inače, skripter mora dobro poznavati PAWN jezik, te bi dobio Co-Ownera, a ako bude i bolji, Ownera. Isto tako, uzimanje FSova i ubacivanje u mod ne opravdavam, te skripter će biti kažnjen.

Maper mora poznavati MTA editor mapa, eventualno Map editor. Od mapera ću tražiti preciznost, i unikatnost. Maper dobija Co-Ownera i taj rank na forumu.

Potreban (Skripter ili maper): Scripter
Nagrada: Meni treba scripter da mi drzi casove placa cu mu po casu 1km (1 dan) casovi ce biti po 1h 1:30h kako kada uplata od 1km ici ce putem bona svaka dva dana..sto znaci svaka dva dana dobice 2km na mobilni.. casovi ce se drzati sve dok ne naucim da scriptam
Vaše godine: za 24 dana 13
Kontakt: PM
Ostalo: Posaljite vase ime na skypu nemojte fb i msn samo skype.. ne moze se reci da nagrada nije dobra.. po danu 1 km u sedmici 5 km... a koliko ce biti casova.. ehhh pa zato nije to admin pa sta vam je to javite se... cekam vas..  8)

Poslednja Izmena: Septembar 18, 2012, 08:35:13 PRE PODNE od [FG:RP] Angle

Nagrada: Meni treba scripter da mi drzi casove placa cu mu po casu 1km (1 dan) casovi ce biti po 1h 1:30h kako kada uplata od 1km ici ce putem bona svaka dva dana..sto znaci svaka dva dana dobice 2km na mobilni.. casovi ce se drzati sve dok ne naucim da scriptam
Ostalo: Posaljite vase ime na skypu nemojte fb i msn samo skype.. ne moze se reci da nagrada nije dobra.. po danu 1 km u sedmici 5 km... a koliko ce biti casova.. ehhh pa zato nije to admin pa sta vam je to javite se... cekam vas..  8)

Potreban (Skripter ili maper): Iskusan maper
Nagrada: 1338 na server
Vaše godine: 14
Kontakt: PP/PM!
Ostalo: Trazim 2 iskusna mapera koji znaju raditi sa MTA i Map Editorom !

Ostalo: Posaljite vase ime na skypu nemojte fb i msn samo skype.. ne moze se reci da nagrada nije dobra.. po danu 1 km u sedmici 5 km... a koliko ce biti casova.. ehhh pa zato nije to admin pa sta vam je to javite se... cekam vas..  8) I odmah da naglasim da bez 50 casova a mozda i vise necu moci nauciti scriptat. Ovako 1 km po danu se cini malo al kad se to sabere izadje to.

Poslednja Izmena: Septembar 18, 2012, 19:46:23 POSLE PODNE od [FG:RP] Angle

Potreban (Skripter ili maper):   skripter,maper,web dizajner,dizajner za logo i to te marketing tim
Nagrada: svaki dobiva poziciju a ovako ide:
Skripter-1337
Mapper-1337
Web dizajner- 3-4 ovisi kako napravi
Dizajner za logo i to 3-4 ovisi kako napravi
Marketing tim- 1-3 ovisi koliko igraca dovede i koliko reklamira
VaÅ¡e godine:  13
Kontakt:  PM ovdje ili facebook kontakt Petar Nakić,skype kontakt Gazel55555 ili Petar Nakic (probajte jedno ili drugo)) ili xf perosmar.Ili se javite drugom vlasniku Trickyâ,,¢ na PM ili na njegov Facebook kontakt Nikola Stahan te njegov skype kontakt nikola-axe
Ostalo:   Javite se ako znate iste od toga ali bas ono da znate a ne samo nesto :D
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2012, 14:56:50 POSLE PODNE od Mimbax81